Abone Ol

Hakan-Gizem Hatipoğlu çiftinin kafası çok karışık!

Ağaoğlu, MyClub’World ev sahipliğinde, 10 ve 11 Ekim tarihlerinde Ataşehir MyClubWorld’de gerçekleştirilecek olan Türkiye’nin ilk ve en geniş kapsamlı Fitness Festivali için geri sayım başladı!.

Hakan-Gizem Hatipoğlu çiftinin kafası çok karışık!

Gizem Akın Hatipoğlu...

Milyonlarca kalorinin yakılacağı ve tonlarca litre terin atılacağı festivalde yer alacak olan ve festival gününü iple çeken Hakan- Gizem Hatipoğlu çiftinin kafası festivalle ilgili şu sıralar çok karışık!..

Birbirinden farklı aktivitelerin gerçekleşeceği festivalde, hangi aktiviteye katılacakları konusunda kararsız kalan çift, çözümü bir milyonu aşkın takipçilerine danışmakta buldu!..

Hayranlarının tercihiyle, Zumba, Aero New Style, Funk Hip-Hop, Body Combat, Real Ryder, Bowka, Brazuca, Knock-Out, New Style Step ve Pilates branşlarından birini tercih edecek olan ünlü çift, festivalin resmi internet sitesi olan www.istanbulmyfest.comüzerinden yapılacak oylamayla belirlenecek olan branşta, festivalde yer alacak!..

Biletlerin Biletix üzerinden satışa sunulduğu festivalde dünyanın önde gelen spor eğitmenleri de yer alacak ve festival boyunca çeşitli sürprizler yaşanacak!..