Abone Ol

Hakan Yılmaz ve eşi Elif Yılmaz'a saldıran Denizhan Vural kimdir?

Hakan Yılmaz ve eşi Elif Yılmaz'ı döven Denizhan Vural'ın kimliği merak konusu oldu.

Hakan Yılmaz ve eşi Elif Yılmaz'a saldıran Denizhan Vural kimdir?

Oyuncu Hakan Yılmaz ve eşi Elif Yılmaz gittikleri otelin lobisinde 3 kişinin saldırısına uğradı. Çift yaşadıkları şoku sosyal medya hesaplarından duyurdu. Olaydan sonra insanlar olayın neden olduğunu araştırıyor. Peki Hakan Yılmaz'ı kim darp etti? Hakan Yılmaz'ı darp eden Denizhan Vural kimdir?

Hakan Yılmaz önceki akşam arkadaşlarıyla birlikte Arnavutköy'de bir restoranda kendisi için hazırlanan sürpriz doğum günü yemeğine katıldı. Hakan Yılmaz, daha sonra eşi Elif ile birlikte konaklamak için Etiler'deki Le Meridien Otel'e gitti.

Hakan Yılmaz ve eşi, otele giriş yaptıkları sırada yanlarına, korumasıyla birlikte Denizhan Vural ile birlikte arkadaşı Erdal Gökçe geldi. Denizhan Vural, Hakan Yılmaz'a "Sen beni tanıyor musun?" diye sordu. Hakan Yılmaz da "Kusura bakmayın, tanıyamadım" yanıtını verdi. Bunun üzerine Denizhan Vural, "Sen beni nasıl tanımazsın. Seni ve karını' burada harcarım" dedikten sonra üç kişi, Hakan Yılmaz ve eşine otel lobisinde tekme tokat vurmaya başladı.

Hakan Yılmaz ve eşi Elif Yılmaz'a saldıran Denizhan Vural kimdir? - Resim: 1

SERBEST KALDILAR

Bu sırada saldırganlar, Elif Yılmaz'ın kafasına da sert bir cisimle vurdu. Otel çalışanlarının araya girip dayağı durdurma çalışmaları sonuçsuz kaldı. Bir süre sonra otele gelen polis, üç kişiyi gözaltına aldı. Denizhan Vural, koruması ve Erdal Gökçe, polis merkezine götürüldü. Yüzü ve gözünün yanı sıra vücudunun farklı yerlerinde morluklar oluşan Hakan Yılmaz ile eşi hastanede tedavi edilip, darp raporu aldı. Ünlü oyuncu daha sonra karakola giderek şüphelilerden şikayetçi oldu. Yılmaz ve eşinin şikayeti sonrası polis, otelin güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. İfadeleri alınan saldırganlar serbest bırakıldı.

6 YIL ÖNCE DE SALDIRIYA UĞRAMIŞTI

Posta'nın haberine göre Hakan Yılmaz 2 Aralık 2011'de Asmalımescit'te eğlendiği mekandan ayrılmak için taksiye binmeye çalışırken, bir kadın bağırarak oyuncuya yaklaşmıştı. Kadın, Hakan Yılmaz'ın yakasına yapışarak ''Bana para ver'' diye bağırmaya başlamıştı.

Hakan Yılmaz ve eşi Elif Yılmaz'a saldıran Denizhan Vural kimdir? - Resim: 2

''BU SALDIRIYI KABUL ETMİYORUM''

Hakan Yılmaz, yaşadıklarını sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı:

"Önceki akşam eşimle birlikte gittiğimiz Etiler Le Meridien Otel'in lobisinde yanıma gelen ve 'Beni tanıdın mı?' diye soran kişiye 'Tanıyamadım' yanıtını verdim. Bu yanıtın üzerine 'Beni nasıl tanımazsın' diyen, eşimin yanında bana küfür ve hakaret eden şahıs, ardından yanındaki iki arkadaşı ile birlikte eşimle beni darp etmiştir. Eşimin de yaralandığı olay sonrasında darp raporu ile birlikte karakola giderek kendilerinden şikayetçi oldul. Bu sırada bana, eşime ve yanımıza gelen ortağıma hakaretler ve tehditler devam etti. Avukatım tarafından yasal işlemler başlatılmıştır. Şehrin göbeğinde sırf 'tanımıyorum' dedim diye, üstelik de eşimin yanında böyle bir saldırıyı kabul etmiyorum, etmeyeceğim! Kimse kanun üstü değildir! Suçluların gerekli cezayı alacağına dair hukuka inancım tam! Kamuoyuna saygıyla duyururum"

Hakan Yılmaz ve eşi Elif Yılmaz'a saldıran Denizhan Vural kimdir? - Resim: 3

HAKAN YILMAZ'I DARP EDEN DENİZHAN VURAL KİMDİR?

Vuralhan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Denizhan Vural, ''Hakan Yılmaz'ın hakaret ve küfür etmesi nedeniyle olay yaşandı'' dedi.

Denizhan Vural Facebook'u çok aktif kullanıyor. Paylaşımları, kişiliği hakkında önemli ipuçları veriyor.

Silahlara çok meraklı ve sık sık kan akıtmaktan söz ediyor.

'FETÖ'den tutuklanan Ticaret Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök'ün mobilya mağazasını kurşunlamıştı.

''Kırıkkale'nin öz evlatlarıyız. Asla ve asla FETÖ'cülere bu memleketi yedirmeyiz'' diye bağıran Denizhan Vural, gözaltına alınıp serbest bırakılmıştı.