Abone Ol

Hakan Ural Survivor'dan elenecek ismi açıkladı!

Ümit Karan, Turabi, Damla Can ve Hakan Hatipoğlu bu hafta eleme potasında... İçlerinden bir kişi adaya veda edecek. Elenecek isim merakla beklenirken Survivor Panorama programının yorumcularından Hakan Ural ve İhsan Tarkan'dan flaş bir açıklama geldi.

Hakan Ural Survivor'dan elenecek ismi açıkladı!

Survivor'un son bölümünün ardından 4 eleme adayı belli oldu. Ünlüler'den Turabi ve Ümit Karan; Gönüllüler'den Damla Can ve Hakan Hatipoğlu eleme potasında... Bu 4 yarışmacının kaderi bugün belli olacak. "Kim elenecek?" sorusu gizemini korurken Survivor Panaroma programının yorumcularından Hakan Ural ve İhsan Tarkan'dan flaş bir açıklama geldi.

"ÜMİT KARAN'IN ŞANSI YOK"

Hakan Ural ve İhsan Tarkan eleme hakkındaki yorumlarında; Turabi, Damla Can ve Hakan Hatipoğlu'nun fanlarının daha çok olduğunu Ümit Karan'ın aynı seviyeye ulaşamadığını belirtti. Ümit Karan'ın dezavantajı olduğunu söyleyen Hakan Ural, "Bir sporcu olarak bizlere çok keyifli anlar yaşattı. Sempatik bir çocuk ama sosyal medyada kitlesel bir etki yaratamadı. Bu nedenle rahatlıkla Ümit Karan, diyorum." şeklinde konuştu.