Abone Ol

Hakan Sabancı Hande Erçel ile çıktığı yaz tatilinde 30 milyon harcamış

Hande Erçel ile Hakan Sabancı birlikteliği bol gezmeli devam ediyor. Yaz başından beri seyahat eden ünlü çiftin tatil masraflarına harcadığı para dudak uçuklattı. Ünlü çift tatil için tatil masrafı için tam tamına 30 milyon TL harcadı.

Hakan Sabancı Hande Erçel ile çıktığı yaz tatilinde 30 milyon harcamış

Ünlü çift Hande Erçel ve Hakan Sabancı 9 aydır mutlu bir beraberlik yaşıyor. Hande Erçel'in müstakbel eltisi Nazlı Sabancı geçtiğimiz günlerde ilk bebeğini kucağına alınca tebriğe koşan ilk isimlerden Hande Erçel olmuştu. Yavaş yavaş aileye giren Erçel, Hakan Sabancı ile tatillerini noktaladı.

Hande Erçel ve iş insanı Hakan Sabancı'nın mutlu ilişkisi dolu dizgin devam ediyor. Hayranlarının çok yakıştırdığı çift yaz başından beri tatil yapıyor. Ünlü çift Paris, Finlandiya, Danimarka, Milano, Floransa, Cannes, Portofino, Yunan adaları ve New York'u gezdi. 9 aylık tatilin maliyeti ise ortaya çıktı.

Lüks yaşamayı seven ikili, tatilleri için servet ödedi. İddiaya göre çiftin cebinden tatil masrafı için tam tamına 30 milyon TL çıktı. Erçel ve Sabancı'nın bundan sonra nereye gideceği ise şimdiden takipçileri tarafından merak ediliyor.

Hande Erçel'in sosyal medya hesabında tatillerinden paylaştığı karelere ise "Seni çok seviyoruz", "Çok güzelsin", "Dünya güzeli", "Çok tatlı, Çok çok mutlu olun " gibi yorumlar geldi.