Abone Ol

Hafta sonu en çok 4 Büyükler turnuvasını konuştuk

01-03 Ocak 2016 hafta sonu sosyal medya ratinglerinde bu hafta zirvede Sherlock Özel Bölüm yer aldı.

Hafta sonu en çok 4 Büyükler turnuvasını konuştuk

Sherlock Özel Bölüm, hayranlarının bölümle ilgili görüşleri ile ses getirdi. Yılbaşı özel bölümü çok beğenilen ve yeni bölümleri için uzun süre bekletecek olan dizi, 41,3 Somera Rating alarak hafta sonu ekranının en çok konuşulan yapımı oldu.

Hafta sonunun en çok konuşulan ikinci yayını 4 Büyükler Salon Turnuvası oldu. 4 büyüklerden efsane futbolcuların performanslarıyla ses getiren ve izleyenleri futbolcuların eski günlerine götüren organizasyon oldukça beğenildi ve 21,46 Somera Rating ile 2. sıraya yerleşti.

Acı Aşk, Selin Şekerci hayranlarının paylaştığı iletiler, Sude’nin babasına karşı Bulut’u savunması ve Ali’nin ağlatan sahneleri ile konuşuldu. Dizi 18,09 Somera Rating ile 3. sıraya yerleşti.

En çok konuşulan 4. yapım Cumartesi günü yayınlanan Unutursam Fısılda filmi oldu. Film ünlü oyuncu kadrosu, müzikleri ve ağlatan sahneleri ile ses getirirken 15,33 Somera Rating ile hafta sonu sosyal medyada en çok konuşulan 4. yapım oldu.

Big Brother Haftanın Finali Demir’in elenmesi ve Sinan’ın haftanın lideri olması ile konuşuldu. Gökçen’in ağlamasıyla da ses getiren program 9,72 Somera Rating ile 5. sıraya yerleşti.

Hafta sonu en çok 4 Büyükler turnuvasını konuştuk - Resim: 1