Abone Ol

Hafize Gaye Erkan'ın kuzeni: Yazılanları umursamıyor

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın İzmit’te emlak danışmanlığı ve uzmanlığı yapan halası Şebnem Gemici, yeğeninin magazin haberleriyle yıpratılmaya çalışıldığını söyledi.

Hafize Gaye Erkan'ın kuzeni: Yazılanları umursamıyor

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın halası Şebnem Gemici, Bizim Yaka Kocaeli gazetesine açıklamalar yaptı.

Galip Ataman'a konuşan Gemici, “Hafize Gaye Erkan örf, adet ve geleneklerine bağlı bir insandır, Hafize adını özellikle kullanıyor” dedi. Gemici, Erkan'ın İstanbul’da doğup büyüdüğünü ve İstanbul’da annesinin yanında kaldığını söyledi.

'HAKKINDA YAZILANLARI UMURSAMIYOR'

 İzmit’te emlak danışmanlığı ve uzmanlığı yapan Şebnem Gemici, Erkan'ın gazetelerin "magazin haberleriyle" ilgilenmediğini, yazılanları umursamadığını söyledi. Gemici, “Gaye Hanım, Türkiye’ye ekonominin kötü gidişini düzeltmek için geldi. İşine odaklandı, gazetelerin magazin haberlerine ayıracak vakti yok” şeklinde konuştu.

BABAANNESİ İÇİN DOKTORLARA TEŞEKKÜR ETTİ
Haberde Merkez Bankası Başkanı Erkan’ın bir süre önce ciddi bir rahatsızlık geçiren babaannesi Memnune Hanım ile yakından ilgilenen Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimi ile doktorlara teşekkür ettiği de belirtildi. Memnune Erkan’ın 26 Ocak’ta Sağlık Bakanlığı İstanbul Rehabilitasyon Araştırma Hastanesi'ne kaldırılacağı belirtildi.