Abone Ol

Hadise, yeni şarkısı Küçük Bir Yol ile dünya listelerine girdi

Karantina sonrasında yeni şarkısı Küçük Bir Yol ile müzik piyasasına hızlı bir giriş yapan Hadise, YouTube'da 15 saatte 2 milyon izlenmeye ulaşarak Türkiye'den sonra birçok ülkede ilk sıralara yükseldi.

Hadise, yeni şarkısı Küçük Bir Yol ile dünya listelerine girdi

Özel hayatının yanı sıra işinde de yüzü gülen Hadise, Küçük Bir Yol şarkısını sevenleriyle buluşturdu. YouTube'daki klibi kısa sürede milyonlarca izlenen Hadise, dünya listesine girince sosyal medya hesabından sevenlerine teşekkür etti.

DÜNYA LİSTELERİNE GİRDİ

Hadise, uzun süredir üzerinde çalıştığı, üç şarkıdan oluşan EP'sinin merakla beklenen ilk teklisi 'Küçük bir Yol'u Pasaj Müzik etiketiyle 3 Eylül Perşembe tüm dijital platformlarda yayımladı.

Şarkı, YouTube'un tüm dünyayı kapsayan "worldwide" listesine de 59'uncu sıradan girip 25'inci sıraya yükseldi. Hadise, Instagram hesabından klipten bir fotoğrafı paylaşarak dinleyicilerine şu sözlerle teşekkür etti:

"Klibimiz Türkiye listesinde 1 numara. Avusturya, Almanya, Azerbaycan, Kıbrıs, Bulgaristan, Fransa, İtalya, Belçika ve birçok ülkede ilk sıralardan listelere giren klip ve şarkımıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim."

Hadise, yeni şarkısı Küçük Bir Yol ile dünya listelerine girdi - Resim: 1