Abone Ol

Hadise, Murat Boz'un o görüntüsüne ne dedi?

Jolly Joker'de ilk kez konser veren seksi şarkıcı Hadise, meslektaşı Murat Boz'u savundu

Hadise, Murat Boz'un o görüntüsüne ne dedi?

Sözcü gazetesinden Evren Abdullahoğlu’nun haberine göre son single çalışması “Visal” ın ilk konserini önceki akşam Jolly Joker’de veren Hadise Murat Boz’u savundu.

Geceye özel bir repertuarla sahneye çıkan Hadise, bu kez dansçıları olmadan tek başına şov yaptı. Sahne öncesi basının karşısına çıkan Hadise, kendisine yöneltilen soruları cevaplandırdı.

‘O Ses Türkiye’ yarışmasından yakın arkadaşı Murat Boz ile düet bir şarkı olup olmayacağı sorulan Hadise, “Sevdiğim sanatçılarla bir arada olup, onlarla çalışmayı seviyorum. Murat ile henüz bir şey konuşmadık ama olabilir” diye konuştu.

Yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte yaz tatili planları sorulan Hadise, “Şimdilik tatil planları belli değil. Çıkıpta size iki gün sonra şuraya gidiyorum, şu otelde tatil yapacağım demem. Yakalarsanız yakalarsınız. Bu sizin işiniz. Geçen yıl da yakaladınız. Hem de böyle her gün geldiniz otelime” diyerek gazetecilere takıldı. Kilolarından dolayı asla korkusunun olmadığını da belirten Hadise, “Kendimi seviyorum. Bikinileri giyip güneşlenmek istiyorum. Hiç bir korkum yok” dedi. Geçtiğimiz yıl tatilde çekilen görüntüleriyle magazin basınında günlerce yer alan Murat Boz’ un görüntüleri hatırlatılan Hadise, “Murat’ ın fiziği çok güzel. Sosyal medyada fotoğraflar paylaştı siz de gördünüz. Çok üstüne gittiniz bence Murat arkadaşımın. Yakışıklı bir çocuk.” diyerek Murat Boz’ u savundu.

GAZETECİLER SAHNE ÖNÜNDEN GÖRÜNTÜ ALAMADI

Yazdan önce yeni bir şarkı daha çıkaracağını belirten Hadise, “İki gün önce vokal kayıtlarını yaptık.” dedi. Basın mensuplarıyla yapılan röportajın ardından ilk kez Jolly Joker’ de sahneye çıkan Hadise, performansıyla yine beğeni topladı. Sahnenin dar olması nedeniyle geceye özel bir repartuar hazırlayan Hadise, yaklaşık iki saat boyuncu sahnede kaldı. Hadise’ nin olası bir frikik verme ihtimalini göz önünde bulunduran yetkililer, gazetecilerin sahne önünden görüntü almasına izin vermedi.

SÖZCÜ

MURAT BOZ’UN KİLOLU GÖRÜNTÜLERİ FOTO GALERİ

HADİSE GQ ÇEKİMLERİ KAMERA ARKASI FOTO GALERİ

HADİSE’NİN İÇ ÇAMAŞIRLI POZLARI İÇİN TIKLAYIN

HADİSE’NİN DUYGULANADIĞI O ANLAR.. VİDEO

HADİSE’NİN GERGİN ANLARI! VİDEO GALERİ!

HADİSE BİKİNİLİ POZ VERDİ.. FOTO GALERİ


HADİSE’NİN DUYGULANADIĞI O ANLAR.. VİDEO

HADİSE UYARDI MURAT BOZ ASILMAYA DEVAM ETTİ.. VİDEO

SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ HADİSE’Yİ DUYGULANDIRDI.. VİDEO

HADİSE BİKİNİLİ POZ VERDİ.. FOTO GALERİ

HADİSE BİKİNİLİ GÖRÜNTÜLENDİ.. FOTO GALERİ

HADİSE MİNİ ELBİSESİ İLE FRİKİK VERDİ.. FOTO GALERİ

MURAT BOZ ÖLDÜ VİRÜSÜNE DİKKAT TIKLAYIN

MURAT BOZ VE OĞUZ BERKAY FİDAN’IN MÜTHİŞ DÜETİ.. VİDEO

MURAT BOZ YARIŞMACIYI Tİ’YE ALDI.. O ANLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.. VİDEO

MURAT BOZ’UN PARAF REKLAMI İÇİN TIKLAYIN

İŞTE MURAT BOZ VE ELİZ SAKUÇOĞLU’NUN TATİL FOTOĞRAFLARI! FOTO GALERİ

Murat Boz konserinden görüntüler!.. FOTO GALERİ

MURAT BOZ CANLI YAYINDA AĞLADI! VİDEO