Abone Ol

Hadise Hatay'ın gençlerini üzdü

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen açık hava konserinde sahne alan Hadise, diğer sahne şovlarının aksine kapalı bir kıyafetle hayranlarının karşısına çıktı.

Hadise Hatay'ın gençlerini üzdü

Pop Müziğin Ünlü ismi Hadise, 2016 Yılını Hatay'ın İskenderun ilçesinde verdiği konserle karşıladı. Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen açık hava konserinde Atatürk Anıt Alanı'nda sahneye çıkan Hadise, hayranlarına unutamayacakları bir gün yaşattı. Sahneye ilk olarak 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' Şampiyonu Atalay Demirci çıktı. Demirci, stand up gösterisi ile alana toplananları kahkahalara boğdu.

Hadise fotoğrafları

HADİSE ŞARKILARIYLA HAYRANLARINI COŞTURDU!

HADİSE YÜREKLERİ AĞZA GETİRDİ!

HADİSE YÜREK HOPLATTI

İÇ ÇAMAŞIRLI HADİSE

Demirci'nin sona eren stand up gösterisinin ardından saat 23.00'da sahneye çıkan Pop Müziğim Ünlü ismi Hadise, 'Nerdesin Aşkım' şarkısıyla hayranlarıyla buluştu. Eksi iki derece hava şartlarında şarkılarını söyleyen Hadise, dans ekibi ile sergilediği performansında göz doldurdu. Hayranlarına unutamayacakları bir gün yaşatan Hadise, büyük beğeni topladı.Saatler gece yarısını gösterdiğinde geri sayım yapan Hadise, 2016 yılını Hatay'ın İskenderun ilçesinde karşıladı.

Ünlü Şarkıcı Hadise'nin yeni yıl için Azerbaycan'da planladığı konser yaşanan ekonomik kriz nedeniyle iptal olmuştu.

Daha önceki konserlerinde giydiği cesur kıyafetlerle magazin sayfalarında kendine yer bulan güzel şarkıcının Hatay konserinde diğer kıyafetlerine nazaran kapalı bir kıyafeti tercih etmesi dikkat çekti.