Abone Ol

Haberturkçüler Ciner Grubu yöneticilerini kapıda karşıladı!!! Peki sonra neler oldu?

MEDYAFARESİ-ÖZEL Turgay Ciner'in kurmayları Ciner Grubu Medya Grup Başkanı Kenan Tekdağ ve diğer yöneticiler Gürsel Usta ile Fercan Aykutlu binayı geziyor ve çalışanlarla konuşuyor...

Haberturkçüler Ciner Grubu yöneticilerini kapıda karşıladı!!! Peki sonra...

Akşam saatlerinde Habertürk binasına jet bir ziyaret eden başta dün basın açıklaması yaparak Habertürk'ün Ciner Medya Grubu bünyesine geçtiğini açıklayan, Ciner Grubu Medya Grup Başkanı Kenan Tekdağ ve diğer yöneticiler Gürsel Usta ile Fercan Aykutlu binayı gezdi çalışanlarla konuştu.

Kapıda Ciner kurmaylarını Melih Meriç ve Murat Ongun karşıladı. Binayı birlikte gezen grup Melih Meriç ve Murat Ongun'dan kanal hakkında bilgi aldı.

Ziyaretin ardından aynı ekip tarafından uğurlanan Ciner Medya Grup yöneticileri Turgay Ciner'e bilgi vermek üzere binadan ayrıldı.

Ziyaretin ardından Habertürk yönetimi ve çalışanları acil bir toplantı yapıp durum değerlendirmesi yaptı ve Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Melih Meriç, Ciner Holding Medya Grup Başkanı Kenan Tekdağ ile yaptığı görüşmeyi çalışanlarına aktardı.

Meriç son oalrak çalışanlarına "benden ve kanal'ın durumundan son derece memnun olduklarını söylediler şuan için bir değişiklik yok içiniz rahat olsun" dedi

Medyafaresi