Abone Ol

Güzide Duran'ın çıplak pozları!

İlker İnanoğlu'nun mankenlerle çekilen erotik fotoğraflarının medyaya Güzide Duran tarafından sızdırıldığı iddia edilmişti. Tam bu sırada Güzide Duran'ın da çıplak pozları sızdırıldı.

Güzide Duran'ın çıplak pozları!

GÜZİDE DURAN'IN ÇIPLAK FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKARILDI!.. YEŞİM SALKIM, EŞİ İLKER İNANOОLU'NUN ESKİ SEVGİLİSİ GÜZİDE DURAN İLE ADETA SAVAŞA GİRDİ!.. İNANOĞLU'NUN FOTOMODEL KADINLARLA ÇEKTİRDİÄžİ ÇOK ÖZEL AMA BİR O KADAR DA MÜSTEHCEN FOTOĞRAFLARIN BASINA SIZMASININ ARDINDAN, DURAN'IN AMERİKA'DA ÇEKTİRDİÄžİ FOTOĞRAFLAR DA İNTERNET SİTELERİNE SIZDIRILDI!.

Medya aracığıyla kavga eden Yeşim Salkım ve Güzide Duran mahkemelik oldu. Duran 100 bin YTL, Salkım da 250 bin YTL'lik tazminat davası açmaya hazırlanıyor

Manken Güzide Duran ile şarkıcı Yeşim Salkım arasındaki söz düellosu devam ediyor. Geleceğimizin Çocukları Vafı'na bağlı çocuklara iftar yemeği veren Salkım'a Deniz Akkaya ve Güzide Duran'ın ekranlara yansıyan konuşmaları hatırlatıldı. Akkaya'nın 'Erkekleri anlamıyorum. Senin (Güzide Duran) gibi güzel bir kız varken, onu (Yeşim Salkım) nasıl seçti' sözlerine cevap veren Salkım, 'Güzide Hanım'la kuaförde tanışmıştık. Birlikteliği olduğunu ama başka erkeğe aşık olduğunu söylemişti. Yakalanmamak için akıl istemişti. Anadolu Yakası'ndaki balıkçılara gitmesini tavsiye etmiştim. Meğer aldattığı adam İlker'miş' dedi.

ilker İnanoğlu da son dönemde çıkan erotik fotoğraflarını Duran'ın yaydığını ima ederek, 'Pozları zevk için verdim, istersem yine veririm. Evde daha güzelleri var, isteyene yollarım. Ayrıca, Deniz ve Güzide karımın tırnağını bile olamaz. Namuslu olsalardı, birlikte oldukları erkeklerle evlenirlerdi' dedi.