Abone Ol

Güzel Şarkıcı Göksel'in Köy Hayatı Bitti!

Bir çok ünlü isim şehir hayatından sıkılıp köy hayatına geçiş yapmıştı. Normalleşmeyle birlikte konser vermeye başlayan ünlü şarkıcı İstanbul'a dönüş yaptı.

Güzel Şarkıcı Göksel'in Köy Hayatı Bitti!

Bir çok ünlü isim şehir hayatından sıkılıp köy hayatına geçiş yapmıştı. Köy hayatını tercih edenler arasına şarkıcı Göskel'de dahil olmuştu. Ancak ünlü şarkıcının köy hayatı pek uzun sürmedi. Normalleşmeyle birlikte konser vermeye başlayan ünlü şarkıcı İstanbul'a dönüş yaptı.
Şarkıcı Göksel, pandemi başlamadan önce Fethiye'ye gitmiş ve satın aldığı köy evinde yaşamaya başlamıştı. Köydeki yaşamından paylaşımlar yapan Göksel, edindiği tecrübeleri de takipçileriyle paylaşıyordu.

 ŞEHRE DÖNDÜ

Bu süreçte İstanbul'daki evini kapatan şarkıcı, normalleşmeyle birlikte şehre döndü. Hürriyet'in haberine göre konser programı nedeniyle İstanbul'daki evinde tekrar yaşamaya başlayan şarkıcının,sadece yaz aylarını köyde geçireceği öne sürüldü.

"İNSAN HER ŞEYE ALIŞIYOR"

Ünlü şarkıcı köy yaşamıyla ilgili, "İnsan her şeye alışıyor. Değişik bir hayatı deneyimliyorum. Bu süreçte en çok market poşetlerini temizlerken zorlandım" açıklamasını yapmıştı.

Güzel Şarkıcı Göksel'in Köy Hayatı Bitti! - Resim: 1

Güzel Şarkıcı Göksel'in Köy Hayatı Bitti! - Resim: 2