Abone Ol

Güvenlik Görevlisinin Parmağını Koparmıştı! İstenen Ceza Belli Oldu

Beyoğlu’nda gittiği bir gece kulübünde tartıştığı güvenlik görevlisinin parmağını ısırarak koparan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Kazakistan uyruklu Uluossyn Malgazhdarova hakkında, 4,5 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

Güvenlik Görevlisinin Parmağını Koparmıştı! İstenen Ceza Belli Oldu

Milliyet'ten Damla Güler'in haberine göre;

İstanbul Beyoğlu’nda 11 Temmuz 2020 günü meydana gelen olayda yabancı uyruklu 3 kadın bir gece kulübüne gitti. Bir süre eğlenen kadınlardan 33 yaşındaki Uluossyn Malgazhdarova, bir süre sonra lavaboya gitti. Malgazhdarova, lavabodan çıktığı sırada bilinmeyen bir sebeple mekanın güvenlik görevlisi Cumhur Cengiz ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce çıkan arbede sırasında Malgazhdarova, Cumhur Cengiz’in yüzük parmağını ısırarak kopardı. Olayın ardından gözaltına alınan Uluossyn Malgazhdarova çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Malgazhdarova hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma tamamlandı.

'ELİNİ AĞZIMA SOKTU'

Hazırlanan iddianamede Uluossyn Malgazhdarova’nın ifadesine de yer verildi. Malgazhdarova verdiği ifadede, Cumhur Cengiz ve başka iki güvenlik görevlisinin kendisini darp ettiğini, Cengiz’in elini ağzına soktuğunu ve yırtacak boyuta getirdiğini söyledi. Kendisini korumak için Cumhur Cengiz’in parmağını ısırdığını söyleyen Malgazhdarova, “Alkollü olduğum için ne yaptığımı bilmeden karşılık verdim” dedi. Cumhur Cengiz ise verdiği ifadede, Uluossyn Malgazhdarova ve arkadaşlarının mekanda taşkınlık çıkardıkları için dışarı çıkarmaya çalıştıklarını, bu esnada da Malgazhdarova’nın parmağını ısırarak kopardığını söyledi.

4,5 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ

Mekanın görüntü kayıtlarının da yer aldığı iddianamede, görüntülerde Cumhur Cengiz ve diğer güvenlik görevlilerin Uluossyn Malgazhdarova’yı darp ettikleri ve saçlarından sürükleyerek dışarı çıkarmaya çalıştıkları anlatıldı. Güvenlik görevlilerinin “basit yaralama” suçunu işledikleri belirtilen iddianamede, bu suçun “Uzlaşma” kapsamında kaldığı için dosyanın ayrıldığı da belirtildi. İddianamede tutuklu sanık Uluossyn Malgazhdarova’nın, “kemik kırığına sebebiyet verecek şekilde kasten yaralama” suçundan 1,5 yıldan 4,5 yıla kadar hapis istemiyle yargılanması ve cezalandırılması talep edildi.