Abone Ol

Gürsel Tekin’den canlı yayında olay İmamoğlu sözleri: Çürümüş adamlar…

CHP'nin önemli isimlerinden olan Gürsel Tekin de geçtiğimiz günlerde istifasını sosyal medyadan duyurmuştu. Canlı yayına katılan Tekin'in, 'İmamoğlu'na destek olacak mısınız?' sorusuna çok konuşulacak bir yanıt verdi.

Gürsel Tekin’den canlı yayında olay İmamoğlu sözleri: Çürümüş adamlar…

Hatay, İzmir, Ankara derken CHP'de aday belirleme süreci tamamlandı. Bazı isimler kamuoyu tarafından takdirle karşılanırken bazı aday seçimleri partide seslerin yükselmesine neden oldu. Çok sesli bir dönem geçiren CHP'de partinin ses getiren isimlerinden biri olan Gürsel Tekin geçtiğimiz günlerde zehir zemberek sözlere istifasını sunmuştu.

'İMAMOĞLU' SORUSUNA SERT YANIT

İstifası çok konuşulan Gürsel Tekin Habertürk'e telefonla bağlanıp son zamanlarda yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Canlı yayına damga vuran an ise Tekin'e 'İmamoğlu' soruna verdiği yanıt oldu.

"ÇÜRÜMÜŞ ADAMLAR"


Gazeteci Fevzi Çakır, Tekin'e, "İstanbul'da yerel seçimde tavrınız ne olacak? Ekrem İmamoğlu için destek talep edecek misiniz, çalışacak mısınız?" sorusunu yöneltti.

Tekin, bu soruya sert ifadelerle yanıt verdi ve "Bunlar değişimci değil çürümüş adamlar. Çürümüş adamların ne desteği olacakmış da ben destek olacağım? İstanbul'u karış karış bilen arkadaşlarına kimse bugüne kadar bir soru sormadı. İstanbul'un bütün muhtarları herhalde CHP deyince sadece beni tanırlar. Arkadaşlarımın böyle bir ihtiyaçlarının olduğunu zannetmiyorum." ifadelerini kullandı.