Abone Ol

Güral: Karımın sadakatsizliğini belgelemem gerekiyordu!

Güral Porselen'in sahibinden ilginç telekulak savunması: Eşimin sadakatsizliğini belgelemem için yardım istedim...

Güral: Karımın sadakatsizliğini belgelemem gerekiyordu!

Yasadışı dinleme yapan bir çeteye yönelik yürütülen operasyon kapsamında hakkında dava açılan Güral Porselen'in sahibi Erol Güral "Eşimin sadakatsizliğini ortaya çıkarmak için yardım istedim" dedi.

İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasına haklarında dava açılan 35 sanıktan 5'i tutuklu toplam 17 sanık katıldı. Sanıkların kimlik tespitlerinin ardından da savunmalara geçildi. Duruşmada söz alan ve çete lideri olduğu iddiasıyla tutuklanan Mehmet Yanık, "Bana kumpas kuruldu. Çete ile alakam yok" dedi. Sanıklardan Erol Güral'ın boşanmak istediği eşi Melike Tuba Şanlıoğlu'nun iletişim bilgilerinin kendisinden bir dostu vasıtasıyla istendiğini anlatan Yanık, Tahir Kıran ve Ahmet Akyüz 'ün iletişim bilgilerini de tespit ettiğini kabul etti. Ayrıca Yanık iş adamları Ahmet Kaşıbeyaz ve Ömer Yaprak'tan toplam 25 bin lira aldığını belirterek "Bu parayı ev alması gereken bir arkadaşıma verdim" dedi. Davanın tutuksuz sanıklarından Güral Porselen'in sahibi Erol Güral ise "O tarihte bir karmaşa içindeydim. Eşimin başkasıyla ilişkisi vardı ve sadakatsizliğini nasıl ortaya çıkaracağımı bilmiyordum. Antalya'da bir aile dostumuzla bu konuyu konuştum. Sadakatsizliği belgelemem gerekiyordu. Hüseyin Çağlar bana yardımcı oldu. Elde edilen görüntüleri boşanma davası dosyama CD olarak sundum " dedi.

113 yıla kadar hapis isteniyor

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nca hazırlanan iddianamede işadamı Ahmet Kaşıbeyaz, Erol Güral ve Rıza Güral'ın da bulunduğu 35 sanık hakkında 1 yıl ile 113 yıl arasında değişen hapis cezaları isteniyor. İddianameye göre, işadamı Erol Güral boşanma davası açtığı eski eşi Melike Tuba Şanlıoğlu'nun aleyhinde kullanmak üzere telefon görüşmelerinin dökümlerini elde etti. İddiaya göre Güral sanıklardan Ömer Yaprak ve Ahmet Kaşıbeyaz'ın aracılığıyla Şanlıoğlu'nun boşanma davasında vekilliğini yapan avukatını da gizli olarak takip etti. Hukuka aykırı bir şekilde temin edilen fotoğraflar boşanma davasında mahkemeye sunuldu. 'çete lideri' olduğu öne sürülen 113 yıla kadar hapis cezası istenen Mehmet Yanık'ın bir GSM firmasında çalıştığı ayrıca profesyonel futbolculuk yapması nedeniyle spor camiasında da çevresinin bulunduğu belirtildi. 'Yasadışı dinleme' iddiasıyla başlatılan soruşturmada eski milli futbolcu yorumcu Rıdvan Dilmen'le birlikte 29 kişi hakkında takipsizlik kararı verilmişti.