Abone Ol

Gupse Özay Melikşah Altuntaş için fake hesap açtığını itiraf etti!

Ünlü oyuncu Gupse Özay, yaptığı açıklama ile herkesi hem şaşkınlığa uğrattı hem de çok güldürdü. Oyuncu, Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş’ın instagram’daki canlı yayınlara ünlü isimleri bağlamasından çok korktuğu için bir fake hesap açtığını itiraf etti.

Gupse Özay Melikşah Altuntaş için fake hesap açtığını itiraf etti!

Gupse Özay, bu fake hesabı da Melikşah Altuntaş’ın fan sayfası olarak yayınladı. Hatta oyuncu Altuntaş hakkında fotoğraflar ve çeşitli mesajlar da yayınladı.

Sayfanın bir anda binlerce kişi tarafından takip edilmeye başlanması ise oyuncuyu bir hayli şaşırttı.

Gupse Özay, bu durumu instagram hesabından yaptığı paylaşım ile açıkladı ve ünlü isimler de oyuncunun bu hikayesine çok güldü.

Instagram takipçileri ise ünlülerin bile fan fake hesaplar açtığı gerçeğini hayretle okudu.

İşte Gupse Özay’ın itirafı ve güldüren sözleri:

“Evet arkadaşlar. Bundan bir ay önce Mücbir’i gizli izlemek için bir fake hesap açmıştım. Çünkü @bartu_kucukcaglayan bir anda insanı canlı yayına alıyordu ve ben her an bu gerginlikle yaşayamıyordum.

Gel zaman git zaman fake hesap bana renksiz gelmeye başladı ve neden @meliksahtas ‘ın hayran sayfası olmayayım ki diye düşünüp bikaç fotoğraf koydum.

Sonra birden insanlar beni takip etmeye ve beğenmeye başladı. Heyecanlanmıştım. Daha çok foto ve daha çok aşk cümleleri yazmak istiyordu canım. Ve yazıyordum da… Dünden önceki canlı yayında Melikşah’a yazdığım hayran cümleleri fazla abartılı oldu ve Melikşah rahatsız oldu. Oysa sadece “yalvarırım bana öpücük gönder, nerede oturuyorsun geleceğim” gibi şeyler yazmıştım. Bartu bu fake hesabı blokladı. Çok üzüldüm. Bartu’ya durumu anlattım. Bartu çok güldü. Melikşah’a söyleme dedim. Tamam dedi.

Neyse dünkü canlı yayında daha sakin iltifatlar ediyordum ki; Bartu, @meliksahingozleri sayfamı yayına aldı. Orada artık kimliğimi gizleyemezdim ve her şey ortaya çıkmıştı. Melikşah hakkımda uzaklaştırma kararı aldırtmış. Keyfi bilir.

Neyse, bu harika sayfa dünden beri deliler gibi takip ediliyor ve ne yapıcam bilmiyorum.
7000 kişi falan olmak üzere. Fotoğraf koymam lazım.Not: Fake hesaptan Ezgi Mola çok antipatik yazmıştım. Ezgi Mola bunu okumuş ama cevap vermemiş. Ne muhattap olucam diye düşünmüş. Kendisi bilir. @ezomola#mücbirsebepler #mücbirifakehesaptanizleyenünlüler

Gupse Özay Melikşah Altuntaş için fake hesap açtığını itiraf etti! - Resim: 1

Gupse Özay’ın fan fake hesabı itirafına yorumda bulunan ünlü isimler de mesajları ile yine çok güldürdü.

Gupse Özay Melikşah Altuntaş için fake hesap açtığını itiraf etti! - Resim: 2

Gupse Özay Melikşah Altuntaş için fake hesap açtığını itiraf etti! - Resim: 3