Abone Ol

Güney Kore'nin fenomen dizisi Türkiye'ye uyarlanıyor!

Ülkesinde reyting rekorları kıran fenomen Güney Kore dizisi I'm sorry I love you (Mianhada, Saranghanda) Türkiye’ye uyarlanıyor.

Güney Kore'nin fenomen dizisi Türkiye'ye uyarlanıyor!

“İlk bakışta aşk”ın hikâyesi çok anlatıldı. Bu hikâye onlardan biri değil. Bizim hikâyemiz “son bakışta aşk”ı anlatacak; Geç kalmışlıkların, “keşke” lerin, aşkı bulunca yitirmenin dokunaklı hikâyesini... Genç bir adamın, annesini arayan Korkut Ali’nin hikâyesini.. Ülkesinde reyting rekorları kıran fenomen Güney Kore dizisi I’M SORRY I LOVE YOU (Mianhada, Saranghanda) Türkiye’ye uyarlanıyor.

Zorlu aşkların ve kavuşamayanların anlatıldığı ‘AŞK HİKÂYESİ”NİN çekimleri, 1 Mart’ta Almanya’da başladı. Stuttgart ve Köln şehirlerinde 15 gün sürecek çekimler İstanbul’da devam edecek.

Başrollerinde en son ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde Hürrem Sultan’ın aşık olduğu ressam Leo karakteriyle ve ‘Al Yazmalım’ dizisinde başrolde ekrana gelmiş olan Seçkin Özdemir, ‘Altın Portakal En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu’ ödüllü Damla Sönmez, usta sanatçı Zuhal Olcay, müzisyen-oyuncu Yamaç Telli ve ‘Öyle bir Geçer Zamanki’ dizisinde izlediğimiz Elçin Sangu rol alıyor. “MF Yapım” Fatih Aksoy ve Faruk Bayhan’ın ilk dizi projesi olarak ekrana gelecek “AŞK HİKÂYESİ”, Makbule Kosif, Zehra Güleray, Pınar Uysal ve Funda Çetin tarafından yazılıyor.

“AŞK HİKÂYESİ”NİN yönetmenliğini geçtiğimiz sezon çektiği aşk öyküsüyle izleyenleri ekrana bağlayan ‘ADINI FERİHA KOYDUM’ dizisinin yönetmeni Barış YÖŞ üstleniyor.

‘Birbirine dokunamadan, kavuşamadan Aşk olur mu?’ sorularının günümüz versiyonu olarak çok sevilecek “AŞK HİKÂYESİ”, yakında FOX TV ekranlarında seyirciyle buluşacak.