Abone Ol

Güney Kore dizisi My Secret Terrius'ta dehşete düşüren Koronavirüs sahnesi

2018 yılı yapımı bir Güney Kore dizisi olan My Secret Terrius'in 10. bölümünde Koronavirüs salgını açık açık söylendiği ortaya çıktı.

Güney Kore dizisi My Secret Terrius'ta dehşete düşüren Koronavirüs sahnesi

2019 yılı sonunda Çin'in Hubey eyaletine bağlı Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı tehdit eden koronavirüs salgını hızla yayılıyor. Salgın nedeniyle birçok uçuşlar yasaklandı ve uluslararası organizasyonlar iptal edildi.

Koronavirüs'ün biyolojik bir silah olup olmadığı tartışılırken ABD Başkanı Trump ise bu virüsün bahar aylarından itibaren yok olacağını iddia etti.

Ölümcül koronavirüs salgını 2011 yılında çekilen Contagion (Salgın) filminde işlenirken bu kez 2018 yılında yayınlanan bir Güney Kore dizisinde de açık açık ifade edildi. Güney Kore dizisi My Secret Terrius'in 10. bölümünde açık açık ifade edilen virüsün 5 dakika içinde direk akciğere saldırdığı ve 2 ila 14 gün kuluçka süresinin olduğu belirtildi.

İŞTE O SAHNE..

Dizide koronavirüsün ölüm oranını yüzde 90'a çıkarmak için, üzerinde oynanmış, mutasyona uğradığı belirtilirken şu anda tedavi veya aşısı olmadığı kaydedildi.