Abone Ol

Güneşin Kızları'ndaki o sahne sosyal medyayı salladı

Güneşin Kızları 26,18 Somera Rating ile sosyal medyada en çok konuşulan yapım oldu.

Güneşin Kızları'ndaki o sahne sosyal medyayı salladı

25 Ocak 2016 Pazartesi sosyal medya ratinglerinde bu hafta zirvede Güneşin Kızları yer aldı.

Güneşin Kızları, dizi takipçileri  bu hafta en çok Ali ve Selin çiftinin sahneleri, Elif hakkında Ali’nin hatalı olması fakat Selinden özür dilemesi buna karşılık Selinin tokat sahnesi ve Savaş ile Nazlı’nın sahnelerini konuştu. Güneşin Kızları 26,18 Somera Rating ile sosyal medyada en çok konuşulan yapım oldu.

Kısmetse Olur, program takipçilerinden Melis’e büyük tepki gösterilirken Murat’ın süprizi çok konuşuldu.Program 10,25 Somera Rating ile en çok konuşulan 2. yapım oldu.

O Ses Türkiye, dünkü programda Ebru Gündeş’in Özgecan Aslan için söylediği şarkı büyük ses getirirken, Acun Ilıcalı’nın programa Özgecan Aslan’ın ailesini davet etmesi büyük taktir gördü. Program 9,71 Somera Rating alarak sosyal medyada 3. oldu.

En çok konuşulan 4. Yapım Kırgın Çiçekler oldu. Takipçiler tarafından  Feride’nin diyet yapması mizahi yorumlara yer verirken Güney’in sahneleri çok konuşuldu. Dizi 5,83 Somera Rating ile 4. sıraya yerleşti.

Fatih Portakal ile Ana Haber’de program etiketi #kırankırana Ülkenin geleceğiyle ilgili önerilerin Twitter’da paylaşıldığı program 4,78 Somera Rating ile en çok konuşulan 5. yapım oldu.

Güneşin Kızları'ndaki o sahne sosyal medyayı salladı - Resim: 1