Abone Ol

Güneşin Kızları setinden renkli görüntüler

Kanal D’nin, yapımını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Sadullah Celen’in yaptığı,    senaryosunu Deniz Dargı ve Cenk Boğatur’un kaleme aldığı oyuncu kadrosunda; Emre Kınay, Evrim  Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Meltem...

Güneşin Kızları setinden renkli görüntüler

Çekimleri İzmir’de başlayan ve İstanbul’da devam eden “Güneşin Kızları’nın” çekimleri son sürat devam ederken, dizi tecrübeli oyuncuların yanı sıra ekranlara yeni merhaba diyen oyuncuları da bünyesinde barındırıyor.

Güneş, kızları ve Mertoğlu ailesinin değişen hayatlarını konu alan dizinin kendisi kadar kamera arkası da renkli anlara sahne oluyor.

Keyifli dakikaların yaşandığı sette oyuncular birlikte verdikleri pozlarla setlerin ne kadar güzel ve ne kadar neşeli geçtiğini belli ediyorlar.

Gerek internet gerekse sosyal medyada daha şimdiden merak uyandıran dizi ““Güneşin Kızları” Haziran ayında Kanal D’de.

Dizinin Genel Konusu:

Güneş, beyaz atlı prensini, 35 yaşında, 3 kız çocuğunu büyüttükten ve aşktan tamamen umudunu kestikten sonra bulur. İstanbullu işadamı Haluk Mertoğlu’nun evlilik teklifini kabul ettiğinde Güneş ve birbirinden bela kızları, Mertoğlu ailesinin yaşantısının ortasına bomba gibi düşer. Yeni hayatlarından hepsinin dilekleri ve beklentileri farklıdır ancak; Mertoğlu Ailesinin hayatı göründüğü kadar kusursuz değildir. Güneş ve kızlarının gelişiyle geçmişin sırları bir bir ortaya dökülmeye başlayacaktır.