Abone Ol

Güneş: Televizyonda tehditler savururken sesin titremiyordu ama Metin n'oldu?

Gazete, resmi Twitter hesabından 75 yaşındaki Müjdat Gezen’in ifadeye götürülmesini “Ayyaş Metin'in ardından ayı Baryam lakaplı darbekatör Müjdat Gezen de Halk TV'de kullandığı alçak sözlerinden dolayı polis eşliğinde adliyeye götürüldü” anonsuyla paylaştı.

Güneş: Televizyonda tehditler savururken sesin titremiyordu Metin n'oldu?

Güneş gazetesi, 77 yaşındaki oyuncu Metin Akpınar’ın Halk TV’de sarf ettiği sözlerle ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çıkışının ardından polis nezaretinde ifade için adliyeye götürülürken yaptığı açıklamayı, “Televizyonda tehditler savururken sesin titremiyordu ama Metin n'oldu” ifadesiyle okuyucularına duyurdu.

Güneş: Televizyonda tehditler savururken sesin titremiyordu ama Metin n'oldu? - Resim: 1

Gazete, resmi Twitter hesabından 75 yaşındaki Müjdat Gezen’in ifadeye götürülmesini ise “Ayyaş Metin'in ardından ayı Baryam lakaplı darbekatör Müjdat Gezen de Halk TV'de kullandığı alçak sözlerinden dolayı polis eşliğinde adliyeye götürüldü” anonsuyla paylaştı. Güneş’in konuya dair haberinde de Akpınar ve Gezen için ‘sanatçı müsvettesi*’ nitelendirmesinde bulunuldu.

Güneş: Televizyonda tehditler savururken sesin titremiyordu ama Metin n'oldu? - Resim: 2

Güneş: Televizyonda tehditler savururken sesin titremiyordu ama Metin n'oldu? - Resim: 3

Türk sinema ve tiyatrosunun en önemli sanatçılarından Akpınar ile Gezen, pazartesi sabah saatlerinde evlerine gelen polisler tarafından Anadolu Adliyesi'ne götürülmüştü.

Haklarında soruşturma başlatılan iki ismin sorgusu saat 13.00 civarında biterken; savcının adli kontrol talebiyle sulh ceza hâkimliğine sevk ettiği Akpınar ve Gezen adli kontrolle serbest bırakılmış ve yurt dışına çıkış yasağı konulmuştu.