Abone Ol

Günaydın'a Hamdi Akın'ın avukatından düzeltme!

8 Ağustos 2010 tarihli Günaydın'da çıkan işadamı Hamdi Akın'ın eşinden ayrılacağı ve başka birisiyle ilişkisi olduğu yönündeki habere, Akın'ın avukatında düzeltme metni geldi.

Günaydın'a Hamdi Akın'ın avukatından düzeltme!

8 Ağustos 2010 tarihli Günaydın'da çıkan işadamı Hamdi Akın'ın eşinden ayrılacağı ve başka birisiyle ilişkisi olduğu yönündeki habere, Akın'ın avukatı Sıla Cılız İnanç'tan düzeltme metni gelmiştir. Gönderilen cevap aşağıdaki gibidir:

Müvekkilim, Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Akfen Holding' in hisselerinin halka arzının ardından Mayıs 2010 tarihinden itibaren yurtdışındadır. Bu süre içerisinde Türkiye' de bulunduğu toplam süre 10 gündür. Türkiye'de olduğu kısıtlı sürelerde de resmi ikametgahı da olan, eşi ve çocukları ile yaşadığı adreste veya Akfen Holding'in şirket merkezi olan Ankara'da, kendi evinde kalmıştır. Müvekkilim ile yayında adı geçen Özlem Gürsel arasında herhangi bir şehsi ilişki mevcut değildir. Yapılan yayının herhangi bir dayanağı bulunmamaktadır. Özlem Gürsel, Levent Loft 1 binasının ve şu anda mülk sahiplerine teslim süreçleri devam eden Levent Loft 2 binasının mimari projelerini çizen Tabanlıoğlu Mimarlık ofisi ortaklarından Melkan Tabanlıoğlu'nun kardeşi, sözkonusu büronun mensubudur ve Levent Loft 1'de kendisine ait dairesi bulunmaktadır. Haberde bahsi geçen 148 nolu daire de, Akfen İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılan Levent Loft 1 binasında ki bir kısım diğer daireler gibi Akfen Holding tasarrufunda bulunmakta ve kullanılmaktadır.

Sabah