Abone Ol

Paramparça'da Gülseren ve Cihan için mutlu son mu?

Star’da, Pazartesi akşamları ekrana gelen, Başrollerini Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay, Ebru Özkan ve Barış Falay’ın üstlendiği Paramparça yeni bölüm tanıtımıyla merak uyandırdı.

Gülseren ve Cihan için mutlu son mu?

Gülseren ve Cihan nihayet ‘Evet’ diyor... Paramparça son bölümde Cihan ve Gülseren evleniyor. Fakat hiç beklenmedik bir şekilde son buluyor.

Harun'un kiralık katili Gülseren'i vuruyor. Paramparça 52. bölüm fragmanında heyecan dorukta. İşte yeni bölümden ilk detaylar..

Dizinin Pazartesi ekrana gelen son bölümünde Gülseren (Nurgül Yeşilçay) ve Cihan (Erkan Petekkaya) evlenmişti, düğünün son sahnesinde duyulan silah sesi ise kafalarda merak uyandırdı.

NURGÜL YEŞİLÇAY’IN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Harun’dan hamile kalan Dilara bebeği aldırmak için Cihan’la birlikte Londra’ya gider. Dilara bebeğini doğrurup doğurmamak arasında zor bir kararın eşiğine gelir. Ya şimdi bebeğini aldıracak ya da yeniden anne olacaktır…

Dilara’yı zor gününde yalnız bırakmayan Cihan, Dilara’nın “Keşke seni kaybetmeseydim” itirafıyla sarsılır. Harun tarafından kandırıldığını düşünen Dilara, Cihan’a yaklaşırken, Cihan, Gülseren ile evlenmek için nikah tarihi alır.

Dilara’yı kaybettiğini bir türlü kabullenemeyen Harun, Dilara’nın “Kocama geri dönüyorum” sözleriyle beyninden vurulur. Harun, Dilara ile aralarındaki tek engel olarak gördüğü, Cihan’ı hayatlarından sonsuza dek çıkarmaya kararlıdır!

PARAMPARÇA'YA YENİ İSİMLER

Başrol oyuncularından Nurgül Yeşilçay’ın diziden ayrılma kararı almasının ardından diziye kimlerin katılacağı sorusu da cevabını buldu. Uçankuş TV’nin edindiği bilgiye göre yeni sezonda Nurgül Yeşilçay’ın yerine bir değil tam iki isim geliyor.

BİR DEĞİL TAM İKİ İSİM GELİYOR

Daha önce 'Bir Bulut Olsam, Behzat Ç. ve Şeref Meselesi' gibi dizilerde oynayan Şükran Ovalı diziye katılacak olan ilk isim olarak açıklanırken ikinci isim ise "Melekler Korusun", "Avrupa Yakası" gibi başarılı dizilerde oynadığı karakterlerle büyük beğeni toplayan "Yalan Dünya" dizisi ile başarısını başarı katan Hümeyra Akbay olduğu öğrenildi.

Şükran Ovalı, "Paramparça" dizisinin hayranlarına psikolog rolü ile merhaba demeye hazırlanırken Hümeyra Akbay ise dizide Dilara'nın annesini oynayacak.

Nurgül Yeşilçay Erkan Petekkaya ile barıştı!

Nurgül Yeşilçay'dan Paramparça itirafı

Erkan Petekkaya: Nurgül Yeşilçay’la o sahnede öpüşmedik

Nurgül Yeşilçay, pozlarıyla Instagram'ı salladı!