Abone Ol

Güllerin Savaşı 66. bölüm fragmanı yayınlandı! Gülru Ömer ile evleniyor mu?

Güllerin Savaşı Final mi yapacak? Ömer'in Gülru'ya evlilik teklifine Gülru nasıl cevap verecek? Güllerin Savaşı bu bölüm ile izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Cihan'ın ölümü izleyicilerde şok etkisi yaratacak.

Güllerin Savaşında Gülru ve Ömer dudak dudağa

Cihan’ın trajik ölümü ile Gülfem ve Gülru’nun için yas günleri başlar. Ruhen sarsılmış olan güllerin bu acı kayıpları hayatın dengesini tamamen değişmiştir.

Gülru daha önce hiç elde etmediği bir güce kavuşurken, Gülfem atölyesini ayakta tutma çabasındadır. Gülru’nun özgür kalması sonucunda, Ömer Gülru’nun kalbini kazanmak için büyük bir riske girer.

GÜLLERİN SAVAŞI 65. BÖLÜM ÖZETİ

Güllerin Savaşı'nda bu hafta yas günleri başlıyor. Cihan'ın trajik ölümü ile Gülfem ve Gülru'yu derinden etkiler. Ruhen sarsılmış olan güllerin bu acı kayıpları hayatın dengesini tamamen değişmiştir. Gülru daha önce hiç elde etmediği bir güce kavuşurken, Gülfem atölyesini ayakta tutma çabasındadır. Gülru'nun özgür kalması sonucunda, Ömer Gülru'nun kalbini kazanmak için büyük bir riske girer. Ömer, Gülru'nun kalbini kazanmak için her yolu deniyor.

Güllerin Savaşı 66. bölüm fragmanı yayınlandı! Gülru Ömer ile evleniyor mu? - Resim: 1Poyraz Karayel'de Ayşegül hamile!

Güllerin savaşı fragmanı izle 65. Yeni Bölüm ile 16 Ocak Cumartesi günü yayında olacak. Ama bu kez gerçekten, seyirciler, ekranları başından ayrılamayacak. Gülfemin Enver Sipahinin gerçek kızı olmadığı magazinin basının diline düşüyor tabiki bunu yapan Gülrunun kendisi, bunun sonucuna katlanamayan cihan ölüyor Seyircileri yayına başladığı ilk günden bu yana ekrana kilitleyen bu muhteşem dizide sular durulmak bilmiyor.

Güllerin Savaşı fragman izle yine bomba gibi bir bölümle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Güllerin Savaşı 66. bölüm fragmanı yayınlandı! Gülru Ömer ile evleniyor mu? - Resim: 2Poyraz Karayel'de Ayşegül Begüm'ün karşısında!

Her hafta cumartesi günlerine damga vurmayı başaran dizinin yeni bölüm fragmanı, izleyicileri heyecanlandırdı. Bir süredir Cihan için yan yana gelen Gülru ve Gülfem'in savaşı, hamilelik olayının öğrenilmesiyle kızışıyor. Gülru'nun hamile olduğunu öğrenen Gülfem, gerçekleri Ömer'e anlatmak isteyince, ortalık karışıyor. Başrollerini; Damla Sönmez, Barış Kılıç ve Canan Ergüder'in paylaştığı yeni bölümü heyecan dolu sahneleriyle 10 Ekim Cumartesi akşamı saat 20:00'de Kanal D'de!

SON BÖLÜM ÖZETİ

Öte yandan, Sipahi'lerin bir kez daha gazetelerin 3. Sayfasına düşmesi Gülfem'in inişteki kariyerine vurulan bir darbe daha olur. Gülfem üzerindeki Tibet Yalçın baskısı her geçen gün artar. Cihan için Gülru'ya sabretmeye çalışan Gülfem'in sabrı Gülru'nun hamile olduğunu öğrenmesiyle taşar. Bebeğin babasının Cihan olduğuna asla inanmayan Gülfem, bu sürpriz haberi Ömer'le paylaşmaya kararlıdır.Brooke'la birlikte Amerika'ya dönüş hazırlıkları içinde olan Ömer, Gülru ile ilgili bir şeyler döndüğünün farkındadır. Gülfem'in Cihan'ın çıkarlarını korumak için attığı adım Gülru ve Ömer'i bir anda gizli gerçekle ilgili yüzyüze getirir. Ömer'in hamilelik haberine vereceği tepki dengeleri altüst etmek üzeredir.

Güllerin Savaşı dizisinde Ömer karakterini canlandıran Barış Kılıç, 21 Şubat 1978 yılında Malatya’nın Erguvan ilçesinde doğmuştur. 5 yaşına kadar orada yaşayan başarılı oyuncu Barış Kılıç 1983 yılında İstanbul’a taşındı. 35 yaşında olan yakışıklı oyuncu Barış Kılıç evli ve 2 çocuk babasıdır.


İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’ni bitiren Barış Kılıç, Fakülteyi bitirdikten sonra Amerika’ya gitti. Amerika’da lisan programlarına katıldı, dilini geliştirdi. Tekrar Türkiye ye dönüş yaparak Yeditepe Üniversitesi’nde yüksek lisans yaptı.


Üniversite birinci sınıftan itibaren oyunculuk yapmaya başlayan Barış Kılıç, O zamanlar reklam filmlerinde rol alıyordu. 2004′te Kanal D’de Kadir İnanır’ın baş rolünü oynadığı “Bütün Çocuklarım” adlı dizide rol aldı.

1,90 boyunda ve 83 kilo ağırlığında olan yakışıklı oyuncu Barış Kılıç Daha sonra “Adını Feriha Koydum” adlı dizide canlandırdığı Kaptan Levent karakteri ile büyük çıkış yakalayan Barış Kılıç, “Merhaba Hayat” adlı dizide de milyonların gönlüne taht kurdu. Şimdilerde ise Kanal D de başlayan Güllerin Savaşı dizisinde Ömer karakterini canlandırmaktadır. Güllerin Savaşı son bölüm izle