Abone Ol

Gülerce: Fethullah Gülen'in yüreği yetiyorsa...

Gazeteci - Yazar Hüseyin Gülerce, Fethullah Gülen'in Pensilvanya'dan kabadayılık yaptığını söyledi. Gülerce, "ABD'de kabadayılık yapmak kolay, yüreğin yetiyorsa Türkiye'ye gelip konuş" çağrısında bulundu.

Gülerce: Fethullah Gülen'in yüreği yetiyorsa...

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Türker Akıncı'nın moderatörlüğünü yaptığı Ortak Akıl programında gündemi değerlendiren Gazeteci - Yazar Hüseyin Gülerce, Fethullah Gülen ile ilgili yine çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gülen'in kabadayılık geçmişi olduğunu söyleyen Gülerce, 'Bunları bana anlattılar. Erzurum'da şöyle yaptı, İzmir'de böyle yaptı diye... Onları anlatmak istemiyorum. Hatta din alimi olmasaydı büyük kabadayı olurdu diye anlatıyorlar' dedi.

'AMERİKA'DAN KABADAYILIK YAPMAK KOLAY'

Gülerce şöyle devam etti:

'Şimdi de Pensilvanya'dan çok kabadayı laflar ediyor. Son sohbetlerine bakınız; Sayın Erdoğan'a neler neler söylüyor. Böyle bir tepeden bakış var. Türkiye'nin cumhurbaşkanına böyle laflar edilmesi artık gücüme gidiyor. Cumhurbaşkanına karşı bir külhanbeylik var. Türkiye'nin cumhurbaşkanına kabadayılık yapıyor, hakaret ediyor. Ben de diyorum ki; tabanda da anlatılıyor sizin kabadayılığınız, şu anda da belli. Türkiye'nin cumhurbaşkanına bu kadar efelendiğinize göre, külhanbeylik yaptığınıza göre; gelin Türkiye'de konuşun. Amerika'dan niye konuşuyorsunuz? Amerika'dan kabadayılık yapmak kolay, gel Türkiye'de konuş. Hakkında açılmış davalar var, gel çık mahkemeye orada söyle.'

'GÜLEN'İN KEYFİ BOZULMUYOR, OLAN BURADAKİ GARİBANA OLUYOR'

Hüseyin Gülerce, 'Kendisi böyle Pensilvanya'dan kabadayılık yapıyor. Rahatı, keyfi bozulmuyor. Ama olan buradaki garibanlara oluyor. Sen oradan kabadayılık yaptıkça buradakileri tahrik ediyorsun' ifadelerini de kullandı.