Abone Ol

Güldür Güldür Show'un yeni transferi Evrim Akın kimdir?

"Güldür Güldür Show" kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Ve bu yeni isim Evrim Akın oldu. Akın'ın transfer haberi sonrası gözler hayatına çevrildi. Peki, Evrim Akın kimdir, kaç yaşındadır, aslen nerelidir?

Güldür Güldür Show'un yeni transferi Evrim Akın kimdir?

Show TV ekranlarında yayınlanan ve Ali Sunal'ın sunuculuğunu yaptığı "Güldür Güldür Show" ekibine Evim Akın transfer oldu. İzleyicileri hem heyecanlandıran hem de meraklandıran bu haber sonrası Evrim Akın'ın hayatı daha merak edilir oldu. İnternet kullanıcıları Evrim Akın hakkında merak edilenleri araştırmaya başladı. Peki, "Güldür Güldür Show"un yeni transferi Evrim Akın kimdir, kaç yaşındadır?

EVRİM AKIN KİMDİR?

12 Haziran 1979 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Evrim Sülün Akın, Akın ailesinden ünlü şair Gülten Akın'ın akrabasıdır. İbo Show'da çeşitli skeçlerde yer alan Akın, ilk televizyon deneyimi olan Eltiler'de Hande karakteriyle dizi hayatına başladı. Show TV'de yayınlanan İbrahim Tatlıses 'in yazıp yönettiği İmparator adlı dizide Çiçek karakterini canlandıran güzel oyuncu. daha sonra çeşitli dizilerde oynadı.

ASIL ÜNÜNÜ "AVRUPA YAKASI" İLE YAKALADI

Evrim Akın, asıl ününü "Avrupa Yakası" adlı dizide buldu. Canlandırdığı Selin Yerebakan karakterinin kullandığı "Ohaaa falan oldum yani", "kal geldi yaa" gibi repliklerle özdeşleşen ünlü isim, daha sonra "Bez Bebek" dizisinde Nana rolünü oynadı. Ardından Koca Kafalar TV'de sunuculuk yaptı ve TV8'de "Uzman Avı" adlı bir yarışma programı sundu. 2011-2013 yılları arası ATV'de "Alemin Kıralı" adlı bir yapımda Jülide karakterini canlandıran Evrim Akın, Show TV'deki "Ev Kuşu" programını sundu. Show TV'de "Piramit" isimli yarışma programında yardımcı yarışmacılık yapan Akın, Show TV'de "Çocuktan Al Haberi" yarışma programı sundu.