Abone Ol

Güldür Güldür Ekibinin Yeni Sezonuna Bomba İsim: Ayça Damgacı Geliyor!

Show TV ekranlarında yeni sezona hazırlanan Güldür Güldür Show ekibine katılan sürpriz isim Ayça Damgacı oldu.

Güldür Güldür Ekibinin Yeni Sezonuna Bomba İsim: Ayça Damgacı Geliyor!

7’den 70’e herkesin favorisi Güldür Güldür Show yeni sezon hazırlıklarını tamamladı. Çekimlere başlamak için gün sayan ekip, yeni oyuncu kadrosu ile de dikkat çekiyor. Sezonun açıklanan sürpriz isimlerinden biri de  Ayça Damgacı oldu.

Güldür Güldür ekibi  eylül ayında başlayacak yeni yayın dönemi için 08 Eylül Çarşamba yeniden seyircili çekimlere başlıyor. Ekip yeni sezon sürprizleri ile eylül ayı itibariyle yeniden her Çarşamba BKM tiyatroda seyircisi ile buluşacak..

AYŞE DAMGACI KİMDİR?

Ayşe Damgacı, 1973 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İktisat Fakültesinde okurken oyuncu olmaya karar vermiş ve Şahika Tekand Oyunculuk ve Sanat Stüdyosunda eğitim almıştır. Ardından İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur.

2008 senesinde başından geçmiş olan olaylar ile ilgili senaryosunu yazıp başrolünü oynadığı Gitmek isimli sinema filmi ile tanınmış ve birçok ödül almıştır.

Göçebe Şarkılar isimli bir grupta vokallik yapan Ayça Damgacı bugüne kadar İlk Bakışta Aşk, Işık, Ay Lav Yu, Gitmek, 72. Koğuş, Unutma Beni İstanbul, Gece, Yaktın Beni, Yozgat Blues, Güldünya, Canım Ailem, Aramızda Kalsın ve O Hayat Benim gibi projelerde rol almıştır.

Star Tv ekranlarında yayınlanmakta olan Avlu adlı dizide Hasret karakterine hayat veren Ayşe Damgacı, 1.60 metre boyunda, 78 kilodur.

Ödülleri:

2009 – Tetouan Film Festivali – En İyi Kadın Oyuncu – Gitmek: Benim Marlon And Brandom
2008 – 27.İstanbul Film Festivali – En İyi Kadın Oyuncu – Gitmek: Benim Marlon And Brandom
2008 – 14.Saraybosna Film Festivali – En İyi Kadın Oyuncu – Gitmek: Benim Marlon And Brandom
2008 – 15. Uluslararası Altın Koza Film Festivali – En İyi Kadın Oyuncu – Gitmek: Benim Marlon And Brandom