Abone Ol

Gülben Ergen'in peri masalı gibi evliliği neden bitti?

Şarkıcı Gülben Ergen ve Mustafa Erdoğan'ın yedi yıllık mutlu evliliği nasıl bitti?..

Gülben Ergen'in peri masalı gibi evliliği neden bitti?

Şöhreti ve güzelliğiyle hayranlık uyandıran Gülben Ergen ile Türkiye'nin folklorunu Anadolu Ateşi ve Troya ile dünyaya tanıtan başarılı işadamı ve dans hocası Mustafa Erdoğan'ın üç çocuklu mutlu aşk evliliğinin 7 yılda sona ermesi geçen haftanın en çok konuşulan konularından biri oldu. Röportajlarında birbirine aşklarını ifade eden çiftin evliliğine önce Atlas, ardından ikizleri Ares ve Güney'in dünyaya gelmesiyle uzun ömür biçiliyordu. İlişkilerinin iyi gitmediği dedikodularını Gülben Ergen'in evi ayırdığı haberleri izledi. Ergen evliliğiyle ilgili soruları yorumsuz bırakırken, Mustafa Erdoğan çıkan söylemleri yalanladı hatta evliliklerinin sorunsuz yürüdüğünü söyledi. Bir süredir yazılan çalkantıyı aile içine gidermeye çalıştığı anlaşılan ikilinin bunu başaramadığı, Sarıyer Aile Mahkemesi'nde Ergen'in açtığı davayla ortaya çıktı.

MUTLU VE BAŞARILI ÇİFT

Evlilik kararı alan çift 5 Eylül 2004'te nikâh masasına oturdular. 18 Eylül 2007'de ilk çocukları Atlas dünyaya geldi. 'Atlas Bebek' adıyla hayli medyatik olan ilk çocuklarının ardından 22 Haziran 2009'da ikizleri Ares ve Güney doğdu. Üç oğullu Erdoğan ailesinin mutluluğu, çiftin işlerindeki başarılarıyla da söz ettirdi. Ergen peş peşe çıkardığı albümlerle ödülleri toplarken, Erdoğan, Türkiye'nin dünyadaki yüz akı Anadolu Ateşi gösterisine ek olarak Truva efsanesini Troya adıyla dans sahnesine taşıdı.

6 MİLYON SEYİRCİYE ULAŞTI

Deniz ve Yılmaz Erdoğan kardeşlerin en büyüğü olan Mustafa Erdoğan, 1965'te Hakkâri'de dünyaya geldi. Ankara'da iki üniversite bitiren Erdoğan, halk dansları topluluklarında çalışarak ileride mesleği olacak folklorü kendisine iş edindi. Ankara'da olduğu yıllarda bu merakla birlikte bir dönem siyasi parti muhabirliği, Ankara temsilciliği yapıp, gezi yazıları kaleme aldı. 1999'da Sultan's of the Dance'ı kurdu. Anadolu Ateşi adını alan topluluk 2001'deki ilk gösterisinden bu yana dünyanın birçok ülkesinde 6 milyondan fazla seyirciye ulaştı.

GENÇ YAŞTA ŞÖHRETE ULAŞTI

Gülben Ergen, Mazhar ve Gülser Ergen'in kızı olarak 1972'de İstanbul'da dünyaya geldi. Kadıköy Ticaret Lisesi'nin ikinci sınıfındayken katıldığı Hürriyet'in 'Sinema Yıldızı' yarışmasında ikinci seçilerek adını duyurdu. Liseyi bitirdikten sonra mankenlik yapmaya başladı. 1988 yapımı "Biz Ayrılamayız" filminde küçük bir rol alarak ilk filminde oynadı. 1994'te İbrahim Tatlıses'in alt kadrosunda Maksim Gazinosu'na çıkarak şarkıcılığa başladı. Diziler, filmler, televizyon şovları, sahne programları derken Gülben Ergen, star oldu.

BÜYÜK AŞK DAVUL DERSİYLE BAŞLADI

GÜLBEN Ergen ile Mustafa Erdoğan arasındaki aşk, Erdoğan'a hayranlık duyan Ergen'in Erdoğan'a dans dersi almak için başvurmasıyla başladı. Shakıra'ya dans dersi vermeyi reddeden Mustafa Erdoğan, Gülben'i de reddetti. Ergen, pes etmedi, ertesi yıl bir kez daha kapıyı çaldı. Bu defa Erdoğan'ı sadece enstrüman dersi için ikna etti. Bu dersler sırasında gidip gelirken Mustafa Erdoğan, mesafeli tavrını korudu. Gülben Ergen ise ona ilgisini dersler sırasında hep gösterdiğini daha sonraki söyleşilerinde itiraf etti.

DÜĞÜN KARARINI ATILAN SMS'LERLE ALDILAR

ERGEN bir yaz gecesi nikâh şahidi olduğu arkadaşının Heybeliada'daki düğününden motorla Bostancı'ya dönerken düğünün ve yakamozların verdiği duygusallıkla özel bir cep mesajı yolladı Mustafa Erdoğan'a: "Bir dostumun nikâh şahitliğini yaptım. Çok güzel bir hava, yakamoz. Bütün bu güzellikleri sizinle paylaşmak istedim..." Gülben'in hemen o an beklediği mesajın gelmesi 10 dakika sürünce sinirden denize fırlatmayı düşündüğü telefonuna ilk kez aynı sıcaklıkta mesaj düştü: "Ben de çok güzel bir dost sohbetinden çıktım. Aynı duyguları seninle paylaşıyorum...'

GÜLBEN ERGEN -KİMLİK KARTI-

DOĞUM TARİHİ: 25 Ağustos 1972
DOĞUM YERİ: İstanbul
EĞİTİMİ: Erenköy Kız Lisesi, Kadıköy Ticaret Lisesi
BAŞLICA FİLM VE DİZİLERİ: Av, Hanımın Çiftliği, Kanun Savaşçıları, İşgal Altında, İki Kız Kardeş, Fırat, Marziye, Dadı, Hürrem Sultan, Gönül
ALDIĞI DERECE: 1987 Sinema Yıldızı Yarışması ikincisi
ALBÜMLERİ: Merhaba, Kör Aşık, Sade ve Sadece, Uçacaksın, Gülben Ergen Live in İstanbul, 9+1 Fıkır Fıkır, Gülben Ergen, Aşk Hiç Bitmez, Uzun Yol Şarkıları

MUSTAFA ERDOĞAN -KİMLİK KARTI-

DOĞUM TARİHİ: 1965
DOĞUM YERİ: Hakkâri
EĞİTİMİ: Hacettepe Üniversitesi Felsefe Bölümü, Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü
GÖSTERİLERİ: Sultan's of the Dance, Anadolu Ateşi, Troya