Abone Ol

Gül Gölge canlı yayın kazası

Canlı Canlı'nın seksi sunucusu Gül Gölge yine derin dekolteler içerisinde programını sunuyordu. Tarkan ve Kibariye haberini sunarken küçük bir aksilik yaşandı, Gül Gölge şaştı kaldı!!!

Gül Gölge canlı yayın kazası

Ekranların çok izlenen magazin programlarından Canlı Canlı artık seksi sunucusu Gül Gölge ile özdeşleşti. Gül Gölge'nin derin dekolteleri programın reytinginde önemli paya sahip.

Bu geceki program yine Gül Gölge'nin dekolteli sunumlarıyla ekrana geldi.

Ancak, bir haberi sunarken Gül Gölge öyle bir hata yaptı ki, "mankenden ve seksi güzelden sunucu olmaz" diyenlerin ekmeğine yağ sürdü.

Tarkan ve Kibariye'nin haberini sunan Gül Gölge aniden prompter arıza yapınca afalladı. Sunucu, "Tarkan ve Kibariye Karadeniz Ereğli'sinde...." dediği anda cihaz arıza yaptı ve karşısındaki ekranda akan yazılar ortadan kayboldu. İşte bu anda Gül Gölge'nin aynen şu sözleri canlı yayına yansıdı. "Valla Prompter  arıza yaptı, benim hatam değil!"

Canlı yayında izleyenler Gül Gölge'nin ne demek istediğini anlamasalar da programın rejisinde bulunanlar hemen Gül Gölge'yi ekrandan alıp başka bir bandı yayına verdiler. Böylece Gölge'nin başkaca bir pot kırması önlenmiş oldu.

Ancak bu aksilikten sonra çekim setinde tansiyon yükselmiş olmalı ki, Gül Gölge bütün anonslarını hızlı hızlı ve oldukça gergin bir şekilde sundu. Gölge reji ekibine mi, yoksa başka birşeye mi kızdı anlaşılamadı!