Abone Ol

Gönül Dağı'nda beklenmedik veda!

Berk Atan, Semih Ertürk, Hazal Çağlar, Melis Sevinç, Zümre Meğreli, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar ve Eser Eyüboğlu gibi isimlerin yer aldığı Gönül Dağı dizisi dikkat çeken bir haberle gündeme geldi. Senaryoda bir değişiklik yapıldı.

Gönül Dağı'nda beklenmedik veda!

TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni Gönül Dağı dizisinde bir devir daha sona eriyor. Dizideki bu veda tüm Gedelli Kasabası'nı sevinçten havalara uçuracak. Taner ve Selma'nın önünde engel kalmadı.

Ensonhaber.com'un aktardığı habere göre; Uzun süredir Taner, Veysel ve Ramazan'ın başı dertlerle dolu olan Gönül Dağı dizisi, seyircilere duygusal anlar yaşatırken, dizinin kötü günlerin geride kaldığını göstermeye başladığına dikkat çekiyor.

Gönül Dağı'nın Yasemin karakterinin Taner'e olan aşk takıntısı herkes tarafından biliniyor ve Yasemin'in yapmış olduğu kötülükler, Gedelli Kasabası'na ağır bir yük getirmiş durumda.

 Yasemin veda ediyor

Gönül Dağı dizisinin duygusal karakterlerinden biri olan Yasemin, Merve Yıldız'ın canlandırdığı unutulmaz rolüyle artık diziden ayrıldı.

 

Yasemin karakteri, çocukluk yıllarında yaşadığı acı dolu hikayesiyle seyircilere duygusal anlar yaşatmıştı, ancak artık kadroda yer almayacak.

Yasemin'in veda ettiği mektubu, amcaoğullarına bir nevi rahat bir nefes aldırmış gibi görünse de, yeni bölümlerde neler olacağı merak konusu haline geldi.

Gedelli Kasabası ve amcaoğulları, Yasemin'in ayrılığı sonrasında hangi zorluklarla karşı karşıya kalacak, şimdi herkes bunu merakla bekliyor.

GÖNÜL DAĞI ERKEN FİNAL İDDİASI DOĞRU MU?

Öte yandan bazı haber sitelerinde Berk Atan, Semih Ertürk, Hazal Çağlar, Melis Sevinç, Zümre Meğreli, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar ve Eser Eyüboğlu gibi isimlerin yer aldığı Gönül Dağı dizisinin erken final yapacağı öne sürüldü. Ancak,böyle bir durumun söz konusu olmadığı öğrenildi.


İlgili Haberler