Abone Ol

Gökhan Sara mı Adnan mı kim diskalifiye oldu açıklıyoruz

Kismetse Olur yapımı Gökhan - Adnan kavga görüntüleri üzerine diskalifiye kararı alırken bombayı Sibel Akbulut patlatacak. Sibel Gökhan'dan hoşlandığını itiraf edecek.

Gökhan Sara mı Adnan mı kim diskalifiye oldu açıklıyoruz

Kısmetse Olur evinde Gökhan Sara ve Adnan Kızıltaş diskalifiye ile noktalanan büyük bir kavgaya imza attılar. Adnan ve Gökhan Sara arasındaki kavga o kadar kötüydü ki görüntüleri yayınlanamadı bile... Bunun sonunda Seda Güler diskalifiye kararı aldı ve evde oylamaya gitti. İşte bu diskalifiye oylamasının sonucu yayınlanmadan önce açıklıyoruz.

Gökhan Sara ve Adnan Kızıltaş için gelin ve damat adayları oy verecek. Gökhan Sara oylama sonucunda diskalifiye olan isim olacak, Adnan Kızıltaş ipten dönecek. Rabia Karaca da Gökhan Sara gitsin diyerek oy verecek.

Gökhan Sara Kısmetse Olur evinden kovulurken bombayı Sibel Akbulut patlatacak.

SİBEL AKBULUT'UN GÖKHAN SARA İTİRAFI

Sibel Akbulut Gökhan Sara'dan hoşlandığını itiraf ederek evden ayrılmak istediğini söyleyecek. Sibel Akbulut 'Gökhan'dan hoşlanıyorum. O gittikten sonra bu evde aşk yaşayacağımı düşünmüyorum' diyecek. Sibel'in duyguları karşılıksız çıkacak ve Gökhan Sara, "Kardeşim Ünal Taylı senden hoşlanıyor bu iş olmaz' diyerek onu reddecek. Bunun üzerine Sibel Akbulut evde kalacak.

Gökhan Sara mı Adnan mı kim diskalifiye oldu açıklıyoruz - Resim: 1

Sibel yaptığı itiraf sonrasında 8 Ocak'taki finalde haftanın birincisi olacak.