Abone Ol

Gökhan Özoğuz'dan İzmir Marşı göndermesi

Gökhan Özoğuz'un Atatürk paylaşımı akıllara, iki ay önce O Ses Türkiye programında söylediği İzmir Marşı'nı getirdi.

Gökhan Özoğuz'dan İzmir Marşı göndermesi

Sosyal medya üzerinden başlatılan ‘Evet-Hayır’ tartışmaları bir anda Türkiye gündemine oturdu. Rıdvan Dilmen’in çağrısına kulak veren futbolcular Referandum’da evet diyeceklerini açıklarken bu isimler arasında boy gösteren O Ses Türkiye jürisi üyesi Murat Boz da evet diyeceğini açıklamıştı. Sosyal medyada ciddi bir kitle Boz’un bu açıklaması üzerinden onunla ilgili paylaşımlar yapmaya başladı. Bu paylaşımlar arasında en dikkat çekeni ise O Ses Türkiye programının iki ay önce yayınlanan bölümünde gerçekleşen İzmir Marşı bölümü oldu.

ATATÜRK PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

O Ses Türkiye jürisi olan Gökhan Özoğuz, bir süre önce hesabından bir Atatürk fotoğrafı paylaşmış ve dikkatleri üzerine çekmişti. Kendisi de O Ses Türkiye jürisinde olan Özoğuz’un  programın iki ay önce yayınlanan İzmir Marşı’nı söylediği  kısmın videosu işte o andan itibaren sosyal medyada dolaşmaya başladı.

Gökhan Özoğuz'dan İzmir Marşı göndermesi - Resim: 1

Videoda, Athena üyesi Gökhan Özoğuz, bir yarışmacının “İzmirliyim” demesi üzerine İzmir Marşı’nı söyleyerek referandumda ‘evet’ oyu vereceğini açıklayan Murat Boz’un yanına manidar bir şekilde yaklaşması dikkat çekiyor.