Abone Ol

Gökçek'ten Ahmet Davutoğlu'na çok ağır suçlama!

Melih Gökçek, Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın şehit edildiği tarihte AKP Genel Başkanı ve Başbakan olan Ahmet Davutoğlu’na isim vermeden “DHKP-C’li” ve "Vatan haini" göndermesi yaptı.

Gökçek'ten Davutoğlu'na çok ağır suçlama!

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek sosyal medya platformu Twitter hesabından, Gelecek Partisi’ni ve Ahmet Davutoğlu’nu hedef alan bir paylaşımda bulundu.

Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın 2015 yılında terör örgütü DHKP-C'li Şafak Yayla ve Bahtiyar Doğruyol tarafından şehit edilmesinde silah temin ettiği belirtilen Mustafa Koçak ölüm orucunda öldü.

Eski başbakan Ahmet Davutoğlu’nun genel başkanı olduğu Gelecek Partisi’nin cezaevinde ölüm orucundaki Mustafa Koçak’ın ölmesinin ardından paylaştığı 8 maddelik açlık grevleri ve yaşanan ölümlere ilişkin değerlendirmesi dikkat çekti.

Gökçek'ten Ahmet Davutoğlu'na çok ağır suçlama! - Resim: 1

Gelecek Partisi, açlık grevleri üzerine yayımladığı 8 maddelik değerlendirmesinde devletin bu kişilerin can ve mal güvenliğinden sorumlu olduğunu belirtti.

Değerlendirmede, bu tür eylemlerin sonlandırılması için cezaevi koşulların düzeltilmesi ve adil yargılama gibi taleplerin dinlenmesi gerektiği ifade edildi.