Abone Ol

Melih Gökçek’i terletecek FETÖ soruları

Ankara Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Grubu, Başkan Melih Gökçek’e 3 önemli soru önergesi verdi.

Melih Gökçek’i terletecek FETÖ soruları

CHP Grup Başkanı Doğan Yılmazkaya ile CHP'li Meclis üyelerinin ortak imzalarıyla verilen soru önergesinde, başta Fetö olmak üzere, tarikat ve cemaatlere verilen arsalar soruldu. Yine, ASKİ arsasının Memur Sen'e verilmesi de önergede yer aldı.

İşte, Başkan Gökçek'i terletecek sorular:
FETÖ'YE HANGİ ARSALAR VERİLDİ: Bugüne kadar başta 15 Temmuz darbesine kalkışan Feto Paralel Devlet yapılanmasında bulunan terör örgütü başta olmak üzere vakıflara, derneklere, sivil toplum kuruluşlarına, Belediyemiz veya şirketleri tarafından tahsis edilen satışı yapılan, trampa edilen arsa, konut ve gayrimenkuller gibi taşınmazlar var mıdır? Varsa hangileridir ve hangi yöntemle ve şartlarla verilmiştir?

ASKİ'NİN ARAZİSİNİ O SENDİKAYA KAÇA VERDİN: Kazım Karabekir caddesinde bulunan ASKİ'ye ait taşınmazın Memur – Sen Konfederasyonuna hangi yöntemle verilmiştir? Tahsis yoluyla mı yoksa satış mı yapılmıştır? Şayet satışı yapıldıysa hangi bedelle satılmıştır?

MENZİLCİ'YE ARSAYI HANGİ ŞARTLARDA VERDİN: Kamuoyunda menzilciler olarak bilinen Semerkant Radyo –TV–Dergi grubuna Batıkent Başkent Çarşısı 2 nolu Sağlık ocağı arası adresteki 15 dönümlük arsa hangi şartlarda ve hangi yöntemle verilmiştir? Söz konusu gruba, Belediyemiz tarafından başka arsa, gayrimenkul ve taşınmaz verilmiş midir? Verilmiş ise hangi yöntemle verilmiştir?

sözcü