Abone Ol

Gökçek: Ahmet Hakan'a bir sürprizim var!

ALEM FM'de yayınlanan Adem Metan Şov'a katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Ahmet Hakan çıkışı merak uyandırdı.

Gökçek: Ahmet Hakan'a bir sürprizim var!

Alem FM’in başarılı radyo programcısı Adem Metan, sosyal medyayı en iyi şekilde kullanmasıyla da bilinen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’i konuk etti.

Gökçek, başarılı programcı Metan’ın özel yaşamı ve ülke gündemi ile ilgili açıklamalarını açık yüreklilikle cevapladı.

NEREYE GİTSEM TWEET ATARIM
Bir soru üzerine ‘nerede denk gelirse orada tweet attığını’ kaydeden Gökçek şöyle konuştu:

“Şimdi buraya geldim Alem FM'de olduğuma dair tweet attım. Birazdan arabaya biner tweet atarım. Yemek sırasında tweet atarım. Akşam eve gelirim tweet atarım. Yani tweet'i yeri falan yok. Ben arabanın içerisindeyken bile mesai saatindeyim. Bazı günler o kadar önemli olaylar oluyor ki, onu anında değerlendirmek gerekiyor. Böyle bir tweet anlayışım var.”

“TÜRKİYE’DE 1 NUMARAYIZ”
Gökçek, 28 günde 60 milyonu geçen tıklama olduğunu da belirterek,“Şu anda Türkiye'de tartışmasız 1 numarayız” dedi. İdeolojik anlamda kendisini tasvip etmeyenlerin de ‘takip etmiyormuş gibi gözükmelerine rağmen’ tweetleriyle ilgilendiğini savunan Gökçek,“Nereden biliyorsunuz?” diye sorulunca, “Bir tweet'in ortalama 80-100 bin arasında tıklama alıyor. Bu da ayrı bir alem. Ben kendi medyamı kuracağım dedim, kurdum” karşılığını verdi. Kendisinin tweetlerinin siyasilerce de çok takip edildiğinin altını çizen Gökçek,“Tweet atmam için rica eden çok siyasetçi var” dedi. Gökçek, bu siyasiler arasında CHP'den bile olduğunu ifade etti.

AHMET HAKAN'A CUMARTESİ GÜNÜ SÜRPRİZİM VAR
Hürriyet yazarı Ahmet Hakan ile atışmaları ile ilgili bir soruyu da cevaplayan Gökçek, bunun tamamen spontane olduğunu kaydetti. Program sırasında “Ahmet Hakan şimdi bir tweet atabilir? Uyuyordur o bu saatte” diye konuşan Gökçek, “Ahmet'e Cumartesi akşamı bir sürprizim var. Cumartesi gündüz olacak bu iş, ama akşam televizyonlara düşer. Gündüz internet sitelerinde görürsünüz. O olay gerçekleşecek ve ondan sonra tweet'i atmayı düşünüyorum”diyerek de takipçilerini merakta bırakan bir cümle kullandı.

“TWITTER İLE ERTAN AYDIN VASITASIYLA TANIŞTIM”
Gökçek, Twitter ile şu an milletvekili olan Ertan Aydın vasıtasıyla tanıştığını söyledi. Onun "Başkanım siz tweetter'i biliyor musunuz?” diye sorduğunu kaydeden Gökçek, “Hayır" deyince, kendisine gösterdiğini anlattı. Hesap açmaya karar verdiğini anlatan Gökçek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Açış o açış. Biz olayı iyice geliştirdik. Kendimize has metodlar bulduk. Tweet aleminde pek çok ilki ben yaptım. Mesela büyük harfle yazmak dikkat çekmek anlamına geliyor. Bir özelliği kendinize böylece kapmış olursunuz. Twitter'da kuralları ben kendi hesabımda kendim koyarım, kimse karışamaz dedim ve yola öyle devam ettim.”

AYDINUS’UN PARALEL YAPI’YA SEMPATİSİ VAR
Osmanlıspor ile ilgili de önemli açıklamalarda bulunan Gökçek, Beyaz TV Genel Koordinatörü oğlu Osman Gökçek ve Beyaz TV ile takıştığını belirttiği hakem Fırat Aydınus'un Paralel Yapı’ya sempatisi olduğunu öne sürdü. Gökçek, “Bütün düşmanlığının arkasındaki yatan neden buymuş.” dedi. Paralel yapıya karşı duruşunun belli olduğunu da vurgulayan Gökçek, “Öğreniyorum ki onun intikamını aldı bizden” dedi. Gökçek, Osmanlıspor’un kendileri için önemli olduğunu da söyledi.

“SARIGÜL, BENİ DİNLEMEDİ YANLIŞ ADIM ATTI”
Yayın sırasında selamlarını ileten Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile ilgili duygularını paylaşan Gökçek, “Mustafa iyi çocuktur ama siyasette şansını kaybetti. Beni dinleseydi burada olmazdı. O ne demek istediğimi anlamıştır. Mustafa Sarıgül için siyaset bitti diyebilirim, hiç arzu etmezdim. Kendi kendini bitirdi, yanlış adım attı. Maalesef Kılıçdaroğlu onu yedi" diye konuştu.

“ CHP’DE CİDDİ ANLAMDA KRİZ YAŞANIYOR”
CHP'nin parasal sıkıntı yaşadığına dair attığı tweet sorulan Gökçek, partinin ciddi anlamda kriz yaşadığını belirterek, “Milletvekilleri sıkıştırmaya başlamışlar. 60 biner lira para istemişler. Ben de CHP'yi canı gönülden çok seven, Kılıçdaroğlu'nun oradan ayrılmamasını isteyen bir kişi olarak 3 aylık maaşımı vereyim dedim, cevap gelmedi” dedi.

RUSYA KONUSUNDA HİÇ TWEET ATMADIM
Programda ayrıca Türkiye Cumhuriyeti'nin Rusya'ya karşı çok dik bir duruş sergilediğini de kaydeden Gökçek, sürtüşmenin devam etmesini arzu etmediğini söyledi. Gökçek, “Putin'in beyanatları iç politikaya dönük sloganlar olarak görüyorum” dedi. Rusya konusunda hiç tweet atmadığını da kaydeden Gökçek, Moskova Belediye Başkanı’nın arkadaşı olduğunu da belirterek, "Dün bir mektup imzaladım, onları Türkiye'ye davet ettim. Moskova-Ankara ilişkilerine müspet anlamda etki yapması gerektiğine inanarak. Kendisini Türkiye'ye beklediğimi söyledim” şeklinde konuştu.

Gökçek, erken saatlerde de ayakta olduğunu belirterek Alem FM’de Adem Metan’ı ilgiyle dinlediğini sözlerine ekledi.