Abone Ol

Göğüslerini daha küçük ve daha dik yaptırdı: Ajda Pekkan'dan konser için büyük hazırlık

Süperstar Ajda Pekkan, 12 Haziran'da Beşiktaş Stadyumu'nda vereceği konser için estetik yaptırdı. Pekkan, 8,5 milyon kazanacağı konser için kendini baştan yarattı

Göğüslerini daha küçük ve daha dik yaptırdı: Ajda Pekkan'dan konser için büyük hazırlık

Süperstar Ajda Pekkan, 12 Haziran'da Beşiktaş Stadyumu'nda vereceği konseriçin estetik yaptırdı. Pekkan, 8,5 milyon kazanacağı konser için kendini baştan yarattı.

Ajda Pekkan, 12 Haziran'da Beşiktaş Stadyumu'nda vereceği ve 8,5 milyon kazanacağı konser estetik operasyon geçirdi.

GÖĞÜSLERİNİ KÜÇÜLTTÜ

Müge Dağıstanlı'nın haberine göre, Ajda Pekkan'ın 12 Haziran'da Beşiktaş Stadyumu'nda vereceği "60 yıllık kariyerimde ilk" dediği konseri için iğneden ipliğe her şeyiyle ilgilendi. En pahalı bileti 22 bin lira olan konserin biletleri de şimdiden tükenmek üzere. Ajda Pekkan konseri için, göğüslerine küçültme ve dikleştirme operasyonu yaptırdı. Cildine de mezoterapi uygulaması yaptıran Süperstar o gece kusursuz görünmek için belirli aralıklarla yüz ve vücut maskeleri yaptırıyor.

3 KİLO VERDİ

Diyetisyen ve spor hocasıyla 1,5 ayda 3 kilo veren Pekkan, giyeceği 4 kostümden biri çok için konsere kadar 2,5 kilo daha vermeyi planlıyor.

Pekkan'ın 500 bin lira tutan 4 kostümünü Burcu Sedef hazırladı. Lazer şovlarının yapılacağı konserde 40 dansçı, Ajda Pekkan'a eşlik edecek. Sahnesi 800 metrekare, kulis iste Süperstar'ın isteği üzerine çok sade dizayn edilmiş. Konser sonrası photoshop ekibinin başında durmak isteyen Ajda Pekkan, hangi pozda nasıl photoshop uygulanacağına kendisi karar verecek.