Abone Ol

Göğüs ucuna kadar açılmakla olmuyor Hatice Sultan!

Milliyet'in gizemli yazarı Cadde'deki hayalet Muhteşem Yüzyıl'ın Hatice Sultanı Selma Ergeç'e öyle bir eleştiri yöneltti ki..

Göğüs ucuna kadar açılmakla olmuyor Hatice Sultan!

POZLARIN GÜZEL SULTANIM AMA...

Türkiye’nin en iddialı dizi projesinde, milyonlarca kişinin aklına ‘Sultan’ karakteriyle kazınmışken, bir yandan da göğüs ucuna kadar açılmak olmuyor

Ekranların en çok izlenen ve konuşulan dizilerinden ‘Muhteşem Yüzyıl’ın ‘Hatice Sultan’ı rolünde izlediğimiz Selma Ergeç‘in bir dergi için verdiği açık pozlar konuşuluyor son günlerde. Modellik kariyerinden dolayı normal şartlarda bu pozlara bir diyecek yok. Ancak bu şekilde ‘karakterin inandırıcılığının ortadan kalkması’ izleyiciye yapılan büyük bir haksızlık. Aslında yapımcıların buna izin vermemesi lazım; hadi onlar karışmıyor, oyuncularda bir otokontrol sistemi yok mu yahu?

Nebahat Çehre’nin ‘muhteşem’ halleri
Aynı dizinin ‘Valide Sultan’ı Nebahat Çehre’yi geçen pazar Bebek’te gördüm. Görmekle kalmadım oturup bir saat izledim. O kadar farklı ve hoş bir kadın ki ünlü bir sanatçı değil de sıradan bir vatandaş olsaydı bile gözlerimi alamazdım sanırım.
Her şeyden önce yürüyüşü ve havasıyla dikkatini çekiyor insanın, sonra kendine özgü giyim stiliyle ve güzelliğine bakakalıyorsunuz.. “Bir kadın dökümlü bir bluz, bol pantalon ve Converse’lerle nasıl bu kadar muhteşem görünebilir?” diye konuştuk arkadaşlarla. Nebahat Çehre yaşıtı kadın sanatçılar gibi bir ‘photoshop harikası’  değil,  o en doğal halinde bile gerçekten harika.

HATİCE SULTAN ELELE DERGİSİ İÇİN CESUR POZLAR VERDİ! FOTO GALERİ

Nur Fettahoğlu seksi elbisesi yüzünden kaçtı!.. FOTO GALERİ-

Mahidevran sütyensiz!.. FOTO GALERİ

Nur Fettahoğlu’nun seksi fotoğrafları!.. FOTO GALERİ

Selma Ergeç fotoğrafları için tıklayın!.. FOTO GALERİ

Muhteşem Yüzyıl 50.bölüm partisi fotoğrafları!.. FOTO GALERİ

HÜRREM SULTAN’DAN NEFES KESEN POZLAR! FOTO GALERİ

Rasim Ozan Muhteşem Yüzyıl’a girerse.. Hürrem çıldırdı!.. VİDEO

MUHTEŞEM YÜZYIL’IN MERAK EDİLEN KAMERA ARKASI! FOTO GALERİ

MUHTEŞEM YÜZYIL’IN GÜZELLERİNİN MUHTEŞEM BULUŞMASI! FOTO GALERİ