Abone Ol

Glen Powell ve Sydney Sweeney ateşli duş sahnesi olay oldu

Son dönemde adından sıkça söz ettiren oyuncu Sydney Sweeney ve yakışıklı aktör Glen Powell'un başrolünde yer aldığı "Anyone But You" filmi, ateşli sahneleri ve çekimlerinde yaşanan ilginç anlarla gündeme oturdu.

Glen Powell ve Sydney Sweeney ateşli duş sahnesi olay oldu

Filmde birbirinden nefret eden ancak bir ilişkiye başlayan karakterleri canlandıran Sweeney ve Powell, duş sahnesiyle izleyicileri heyecanlandırdı. Ancak, bu ateşli sahnenin çekimleri sırasında yaşananlar da dikkat çekti.

Glen Powell, çekimlerde direktif almaktan hoşlanmadığını açıkça belirtti. Özellikle duş sahnesinde, ekip üyelerinin kendilerine nasıl davranmaları gerektiği konusunda fikir beyan etmelerini istemeyen Powell, "Ekip üyelerinin seksi bir duş sahnesini nasıl yapmam gerektiği konusunda fikir beyan etmelerinden hoşlanmıyorum" dedi.

Öte yandan, kendisi ve Sydney Sweeney'in çektiği köpüklü çıplak sahnesini izleyen gözlerin sayısını düşündükçe biraz gerildiğini ifade eden Powell, bu durumu "onların yanında olmayı biraz garip buluyorum" şeklinde açıkladı.

"Anyone But You" filmi, sadece karakterlerinin ilişkisi değil, aynı zamanda çekimlerin ardındaki ilginç anılarıyla da izleyicileri meraklandırmaya devam ediyor.