Abone Ol

Gizli tanık ile ilgili bomba ifade! Güzellik merkezinden de onlar çıktı!

Ankara’da siyaset gündemini meşgul eden Ayhan Bora Kaplan suç örgütünün güzellik merkezlerinin kurşunlanması olayına da karışmışlar. Örgütün iki numaralı ismiyken ‘M7’ koduyla gizli tanık olan Serdar Sertçelik’in, güzellik merkezi sahibi Mehmet Erdal Bilir’i darp ettiği ortaya çıktı. Bilir, 28 Kasım 2023 tarihinde verdiği savcılık ifadesinde kendisini döven kişinin Cem Sertçelik olduğunu söyledi. Bilir, ayrıca boşandığı eşi Ece Ronay ile Sertçelik arasında bir ilişkinin olduğunu da söyledi.

Gizli tanık ile ilgili bomba ifade! Güzellik merkezinden de onlar çıktı!


MedyaRadar’dan Ercan Öztürk’ün haberine göre, Günlerdir Ankara gündeminden düşmeyen Ayhan Bora Kaplan suç örgütüyle ilgili her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Örgüt lideri Kaplan ile örgütün iki numaralı ismi iken gizli tanık olan Cem Sertçelik’in isimleri Ece Ronay Güzellik Merkezi’nin kurşunlanma olayında geçtiği ortaya çıktı. Ece Ronay Taylan’ın boşandığı eşi Mehmet Erdal Bilir’in savcılığa verdiği ifadesine MedyaRadar ulaştı.

Bir dönem AK Parti'den milletvekilliği aday adaylık başvurusu da yapan Bilir’in savcılık ifadesi şöyle;

 

MUHAMMED YAKUT’LA TEHDİT ETTİ


‘‘Ben 31 Mayıs 2023 tarihinde Ece Ronay Taylan isimli şahıstan resmi olarak boşandım. Biz anlaşmalı olarak boşandık. Ece Ronay Taylan, açtığı güzellik merkezleri için benden 15 milyon para aldı. Bu paranın 6 milyonluk kısmını bankadan ve elden ödedi. Bana 9 milyon ödenmemiştir. Bununla ilgili olarak hukuki süreci 20 gün önce başlattım. İcraya verdim. Tanıdığım ve tanımadığım kişileri aracı olarak kullanarak bu parayı ödemeyeceğini söyledi. Ayrıca talep etmeye devam edersem de başıma geleceklerden sorumlu olmayacağını söyledi. Bu tehditleri telefonla görüşerek ve mesaj atarak yapmıştır. Bana 15 gün önce Muhammed Yakut isimli şahısla görüştüğünü ve beni o şahsa havale ettiğini söyledi. Sürekli de bu isimle beni tehdit etti. Açık hatlardan beni arayanlar tabelayı indirmem için tehdit ettiler. Bu şahıslarla bir daha muhatap olmamak için 16 Kasım 2023 tarihinde tabelaları indirdim. Tam bitti derken tanımadığım şahıslar benim Yenişehir’de bulunan güzellik merkezini kurşunlamışlardır. Benim işyerimi kurşunlatan tek kişi Ece Ronay Taylan’dır.