Abone Ol

Gizem Özdilli, kendisini yerli Shakira olarak ilan etti

İstanbul'u terk edip Kıbrıs'a yerleşen, Bir döneme damga vuran modellerden Gizem Özdilli Alaçatı'da objektiflere takıldı. Dünyada trend olan dolgun ve çıkık popo modasına uydu ve, kendisini yerli Shakira olarak ilan etti.

Gizem Özdilli, kendisini yerli Shakira olarak ilan etti

Ünlü manken Gizem Özdilli, iş görüşmesi için geldiği Alaçatı’da görüntülendi. İstanbul’un kalabalığından ve trafiğinden sıkıldığı için ocak ayında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne taşındığını açıklayan Gizem Özdilli bir döneme damga vuran isimler arasında.

Muhabirlerin “Emekliye ayrılmayı düşünüyor musunuz?” sorusuna model “Mesleğime sağlıklı olduğum sürece devam edeceğim. Sağlıklı besleniyorum ve fiziğime çok iyi bakıyorum. Emekli olmaya hiç niyetim yok. Mesleğimi seviyorum.” Gizem Özdilli poposuna yaptırdığı işlemi de ilginç sözlerle dile getirdi.

Ünlü manken, “Dr. Mehmet Öz’ün bir röportajını okuduktan sonra popomu kaldırmaya karar verdim. Vücuduma hiçbir kimyasal enjekte edilmeden 25 günde 2 seansla popomu kaldırdım.”

YERLİ SHAKIRA BENİM

Dünyada trend olan dolgun ve çıkık popo modasına uyan Gizem Özdilli, kendisini yerli Shakira olarak ilan etti.

“Yerli Shakira artık benim” diye Özdilli, “Çok zayıfım, spor yapmaya vaktim olmuyor. Ameliyatsız yağları kasa dönüştüren karın, popo ve çatlak üzerinde etkili olan cihazın Türkiye'de olduğunu öğrenince modaya uymaya karar verdim. Yerli Shakira artık benim.”