Abone Ol

Gizem Memiç'ten Nagihan ve Semih itirafı!

Adaya veda ettikten sonra takım arkadaşı Damla Can'ı hedef alan sözleriyle gündeme gelen Gizem Memiç, "Final koltuğuna hangi isimlerin oturacağını düşünüyorsun?" sorusuna yanıt verdi.

Gizem Memiç'ten Nagihan ve Semih itirafı!

'Survivor 2016' yarışmasına veda eden Gizem Memiç, elenme sonrası 'Magazin 8 Extra'ya çarpıcı açıklamalar yaptı.

"SURVIVOR BANA ÇOK ŞEY ÖĞRETTİ"

Son zamanlarda takım arkadaşları ile tatsız olaylar yaşayan Memiç, "Tartışmalar yaşadık ama başından beri hepsini çok sevdim. Sürekli beraberdik, tartışma yaşamamız çok normal. Elimizden geldiğince iyi anlaştık, iyi kapattığımı düşünüyorum 4 ayı. Gerçekten birbirimizi çok sevdik ve bu sevgimizden dolayı başarılı olduk. Birbirimize tutunduğumuz için oyunları kazandık, özellikle de dokunulmazlık oyunlarını" diye konuştu.

Birleşme partisindeki şarkı yarışmasında birinci olan başarılı yarışmacı, seneye Survivor'a misafir olarak gideceği için çok mutlu olduğunu söyledi.

"Survivor bana çok fazla şey öğretti" diyen Gizem Memiç, "Büyüğümü düşünüyorum. Her şeye karşı çok fazla sabır gösterdim" diye konuştu.

"NAGİHAN'IN KARAKTERİ BANA TERS OLSA DA..."

Gizem Memiç, final koltuğuna hangi isimlerin oturabileceği yönündeki soruya, "Atakan'ın oturacağını düşünüyorum. Hiç istemem ama Semih'in de olacağını düşünüyorum" dedi.

Gizem Memiç, ünlüler takımından Nagihan Karadewre ile ilgili bir de itirafta bulundu: Karakteri bana ters olsa da çok iyi yarıştığı için final koltuğunu hakettiğini düşünüyorum.