Abone Ol

Mini etekli genç kadına sokak ortasında taciz

C.K, giyimi yüzünden Eminönü'nde sözlü taciz ve hakarete maruz kaldı.

Mini etekli genç kadına sokak ortasında taciz

Eminönü'nde C.K'ya giyimi yüzünden sözlü taciz ve hakarette bulunan A.H., Emniyet'teki sorgusunun ardından savcılık talimatıyla serbest kaldı. A.H.'nın, pişman olduğunu söyleyerek, "O..... demedim, daha düzgün giyinmesini söyledim" dediği öne sürüldü.

Hürriyet'in haberine göre C.K. dün sabah Eminönü'nde işine gidiyordu. Yanına yaklaşan bir kişi, iddiaya göre sözlü tacizde bulunarak “Üstüne başına dikkat et, milleti azdırıyorsunuz O......." dedi.

Hürriyet'in haberine göre bu sözler üzerine neye uğradığını şaşıran C.K. önce çığlık attı. Daha sonra kendisini bu sözlerle taciz ve hakaret eden kişiye tepki gösterdi. Eminönü esnafı da tacizciye tepki göstererek müdahale etti. Hemen polis çağırıldı. Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kısa sürede olay yerine geldi. A.H. gözaltına alındı.

C.K şikayetçi oldu. Sokaklarda yaşayan şüpheli A.H., ifadesinde pişman olduğunu söyleyerek, "Daha düzgün giyinmesini söyledim. O..... demedim" dedi. A.H. hakkında sözlü cinsel taciz ve hakaret suçlarından işlem yapıldı. A.H, emniyetteki sorgusunun ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.