Abone Ol

Gibi EXXEN'den Ayrılıyor mu? Açıklama Geldi

Exxen’de yayınlanan, başrollerinde Feyyaz Yiğit, Ahmet Kürşat Öçalan ve Kıvanç Kılınç yer aldığı Gibi dizisi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Gibi EXXEN'den Ayrılıyor mu? Açıklama Geldi

Exxen platformunda yayınlanan, başrollerinde Feyyaz Yiğit, Ahmet Kürşat Öçalan ve Kıvanç Kılınç üçlüsünün başarılı performanslarıyla yer aldığı Gibi dizisi, farklı konsepti ile de izleyicinin dikkatini çeken, çok beğendiği bir proje olarak öne çıkıyor.

Kendine has esprileriyle bilinen komedi oyuncusu Feyyaz Yiğit’in Aziz Kedi ile birlikte senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı Gibi ile ilgili Disney Plus iddiası ortaya atıldı. Dizinin, Türkiye’ye giriş yapmaya hazırlanan Disney Plus’ta izleyicinin karşısına çıkacağı öne sürüldü. Ancak bu iddialara Exxen’den yalanlama geldi. MedyaRadar’ın özel haberine göre Gibi dizisi Exxen’de sevenleriyle buluşmaya devam edecek.

Televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu geçtiğimiz aylarda Gibi dizisinin iyi bir iş olduğunu ve izlemeye değen yapımlardan birisi olarak Exxen platformunda öne çıktığını belirterek şu açıklamada bulunmuştu:

“Gibi dizisi, ‘oturun yaptığınız gündelik sohbetinizi kayda alın sonra izleyin’ halinin senaryolaştırılmış şekli. Feyyaz Yiğit, Ahmet Kürşat Öçalan ve Kıvanç Kılınç üçlüsünün Yılmaz, İlkkan ve Ersoy karakterleri ile vücut bulduğu bir dizi. Sevgili Aziz Kedi’yi de senaryo tarafındaki dokunuşlarını unutmamak lazım. Bir de ‘cast çalışması’. İşi renklendiren tipler gayet yerinde seçiliyor. Exxen’ in iyi işi.”