Abone Ol

Gerici Akit yazarı Dilipak fahişe yazısında çark etti!

"AKP'nin papatyaları" yazısında 'fahişe' ifadesini kullanan Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, "Fahişe derken ki kastım bırakın AK Parti’yi veya sözleşmeyi destekleyenleri, hiçbir kadın grubu değil! LGBT yerine söylediğim bir ikame kelimedir'' dedi.

Gerici Akit yazarı Dilipak fahişe yazısında çark etti!

Dilipak, "Allah’ın 'sizi kadın ve erkek olarak yarattım' hükmünü reddederek, 'Toplumsal cinsiyet' bayrağı açanları, beni 'Cinsel Yönelim' ve 'Cinsiyet Kimliği' çerçevesinde 'Gender' diye tanımlayıp, nüfus cüzdanına bunu böyle yazanlara karşı ne yaptınız? Benim, Mahmut Topbaş hocaefendinin, Diyanet İşleri Başkanının cinsiyetini nüfus cüzdanına “hissettiği cinsel kimlik” diye kim yazdırdı? Kimsenin sesi çıktı mı? Bütün bir toplumu “Gender” diye kim tanımlattı! Buna kim karşı çıktı, kim!" ifadesini kullandı.

Dilipak yazısında şunları kaydetti:

Topbaş hocaefendi ile birlikte LGBT olarak değil, bunlara eleştirimizi din üzerinden, dini kavramlarla açıklamanın daha doğru olacağı yönünde istişare ettim ve bir gün sonraki yazımda ben de LGBT yerine o ifadeyi kullandım.

LGBTİ+ diye kendilerini tanımlamayıp sokağa dökülenleri kasdettiğim bir ifade ile beni suçlayanlara, bir çift sözüm var: Allah’tan korkun, Allah’tan utanın! Sizin iffet, şeref, namus ve haysiyetiniz için sokaklarda sabahlayan birine karşı nasıl böyle bir iftiraya imza atarsınız!

Yazının devamı için TIKLAYIN