Abone Ol

George Clooney, eşi Amal Clooney'i Julia Roberts'la mı aldattı?

The National Enquirer dergisi yeni sayısının kapağında şok bir iddia ortaya attı. Derginin iddiasına göre Clooney, Julia Roberts'la öpüşürken yakalandı.

George Clooney, eşini Julia Roberts'la mı aldattı?

Bu haberi alınca küplere binen Amal Clooney, George Clooney'e 220 milyon dolarlık boşanma davası açmaya hazırlanıyor.

The National Enquirer dergisinin iddiasına göre George Clooney avukat eşi Amal Clooney'i Julia Roberts'la aldattı. Haberi alınca yıkıldığı öğrenilen Clooney, eşine 220 milyon dolarlık boşanma davası açmaya hazırlanıyor.

George Clooney, eşi Amal Clooney'i Julia Roberts'la mı aldattı? - Resim: 1

Derginin son sayısı 'Aldatırken yakalandı' manşetiyle yayınlandı. Clooney ve Roberts, 'Para Tuzağı' filminde başrolde yer aldı.

Gossip Cop sitesi ise dergide çıkan bu haberin tamamen uydurma olduğunu yazdı. Siteye konuşan yakın bir kaynak, 'George ve Julia yıllardır çok iyi iki arkadaş. Amal'ın boşanmayı düşünmüyor. İki kadın arasında bir kavga olduğu haberi de yalan' dedi.

ONU BİRKAÇ KEZ UYARDI

George Clooney, eşi Amal Clooney'i Julia Roberts'la mı aldattı? - Resim: 2

The National Enquirer dergisi, ikilinin öpüşürken yakalandığını, aşağılandığını düşünen Amal Clooney'nin boşanmak için hazırlık yaptığını yazmıştı. Dergi, ikiliye yakın bir kaynağın 'George ve Julia'nın yakın ilişkisi Amal'ı rahatsız ediyor. Onu birkaç kez eşinden uzak durması konusunda uyardı. Buna rağmen onların yakın ilişkisi devam etti. Amal artık buna dayanamayacağını düşünüyor' demişti.

George Clooney, daha önce verdiği bir röportajda '52 yaşında hayatımın aşkını buldum. Daha önce hiç bu kadar mutlu olmamıştım' açıklamasını yapmıştı.

hürriyet