Abone Ol

Genel yayın yönetmenliğini bıraktı, muhabirliğe döndü! Kim bu gazeteci?

Medyada pek rastlanmayan bir transfer gerçekleşti. Ankara'da kurulan Ses Tv'nin genel yayın yönetmeni Salim Salimoğlu, patronajla yaşadığı anlaşmazlıklar nedeniyle görevinden ayrıldı. Asıl ilginç olan, Salimoğlu önceki gibi Show Tv'de muhabirlik yapacak!

Genel yayın yönetmenliğini bıraktı, muhabirliğe döndü! Kim bu...

Show TV'nin başbakanlık muhabiri Salim Salimoğlu bundan bir süre önce Ankara bürodaki görevinden ayrılıp yeni kurulan SES TV'ye genel yayın yönetmeni olarak transfer olmuştu.

Bir süredir devam eden kuruluş çalışmaları bitti ve SES TV yayına başladı. Kanalın kuruluşunda bir hayli yorulan Salim Salimoğlu şimdi de SES TV'yle yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Salim Salimoğlu'nun kanalın kuruluşunda bulunduktan sonra kanal yayına geçmişken ayrılma kararı almasının altında, patronla düştüğü görüş ayrılığının etkili olduğu gelen bilgiler arasında.

Görüş ayrılığının ise temel yayın ilkelerinden kaynaklı olduğu belirtiliyor. Deneyimli muhabir Salim Salimoğlu SES TV ile yollarını ayırdıktan sonra Eylül ayında tekrar Show TV'ye dönerek muhabirlik hayatına kaldığı yerden devam edecek.
Genel yayın yönetmenliği koltuğunu bırakıp tekrar muhabirliğe dönen arkadaşımıza başarılar diliyoruz.