Abone Ol

AKP'li Gökçen Enç tekerlekli sandalye ile geldi

Yeni anayasa görüşmelerinde CHP grubunun, Şafak Pavey'e vurduğu iddia edilen AK Parti Milletvekili Gökçen Özdoğan Enci, arbede sonrası Meclis Genel Kurulu'na tekerlekli sandalye ile geldi.

AKP'li Gökçen Enç tekerlekli sandalye ile geldi

TBMM Genel Kurulu'ndaki yeni anayasa görüşmelerinde bu kez de kadın milletvekilleri birbirine girdi. Aylin Nazlıaka'nın kendisini kürsüye kelepçelemesi sonrası çıkan arbede yaralandığı belirtilen AK Parti Milletvekili Gökçen Özdoğan Ençi, Meclis Genel Kurulu'na tekerlekli sandalye ile geldi.

Meclis'teki yeni anayasa görüşmelerinde Bağımsız Milletvekili Bağımsız Aylin Nazlıaka, Anayasa teklifini protesto amacıyla kendini kürsüye kelepçeledi.

ARBEDE YAŞANDI

Aylin Nazlıaka'yı ikna çalışmaları sonuç vermeyince AK Parti ve CHP'li milletvekilleri arasında arbede yaşandı. CHP grubunun Şafak Pavey'e vurduğu iddia edilen AK Parti Milletvekili Gökçen Özdoğan Ençi'nin aynı kavgada yaralandığı belirtildi.

AKP'li Gökçen Enç tekerlekli sandalye ile geldi - Resim: 1

TEKERLEKLİ SANDALYE İLE GELDİ

Olayın ardından Genel Kurul'da çıkan kavga büyüdü. AK Parti grubu Gökçen Özdoğan Enç boynundan ve belinden yaralandığını ve hastaneye kaldırıldığını açıkladı. Enç, olaydan birkaç saat sonra Genel Kurul salonuna tekerlekli sandalye ile geldi.