Abone Ol

Gençliğimden beri striptizci olmak istedim

53 yaşındaki Bürlesk (parodi ve bazen grotesk abartı içeren mizahi bir tiyatro türü) Dansçısı babaanne Kathy Rowan, yıllardır bürleks dansını icra ediyor ve şimdi bu dansı diğer hevesli insanlara da öğretiyor.

Gençliğimden beri striptizci olmak istedim

Gençlik günlerinden beri striptiz yapmayı arzu eden Kathy, torun sahibi olmasının hoş vakit geçirmesini neden engelleyeceğini anlamadığını ifade ediyor.

BİLDİĞİNİZ BABAANNELERDEN DEĞİL

Cumartesi gecesi koltukta oturan ya da arkadaşlarıyla birlikte bingo oynayan ortalama bir babaanneyi gözünüzün önüne getirin... Muhtemelen onu g-string'iyle ve püsküllü sutyeniyle bağıran bir kalabalığın önünde dans ederken tasavvur edemezsiniz.

Ama 53 yaşındaki Kathy Rowan için bu durum standart bir haftasonu etkinliği. Bu cüretkar babaannenin en sevdiği şey, izleyicilerin önünde kıyafetlerini çıkarmak.

KOSMIC KITTY

Sahne adı Kosmic Kitty'yle bilinen Kathy, balonlarla kaplı sahnede şimi dansı yapmaktan ve balonları birer patlatmaktan hoşlanıyor. Ama en sevilen sahne şovu, alevli sutyen uçlarını döndürdüğü hareket.

İki çocuk annesi Kathy'nin büyük bir özgüvenle doğduğunu varsaymak kolay. Ama bunun gerçekle pek bir bağı yok. Beş yıl önce, bir rahim ameliyatının ardından duygusal ve fiziksel açıdan bitik bir haldeydi.

KATHY'NİN GİZLİ ARZUSU

Kathy içini çekerek "Özgüvenim dibe vurmuştu. Kendimi hiç kadın gibi hissetmiyordum," diyor. "Altı hafta boyunca yatalak kaldım. Eşim Kevin benim için her şeyi yaptı. Hiç neşem yoktu."

Astroloji öğretmenliği yapan Kathy işte o günlerde Blackpool'da bir bürlesk ilanı gördü. Hiç tereddüt etmeden seksi striptizi denemeye karar verdi.

Kathy gülümseyerek "Gençlik dönemlerimden beri içimde seksi bir striptizci olmaya yönelik gizli bir arzu vardı. 50'sini geçmiş bir babaanne olsam da şuh hareketler öğrenmek için asla geç kalınmayacağını düşündüm," diyor.

"ÇOCUKLARIM İZLEMEYE GELMEDİ"

Kısa bir sürede bürleske aşık oldu. Canlı bir performansta öğretmenini izlemeye gittiğinde öğretmeninden çok etkilenen Kathy, kendisinin de sahneye çıkmak istediğine karar verdi.

Ardından Kathy'i hiçbir şey durduramadı. Kosmic Kitty sahne adını alan Kathy, vaktini dansını geliştirerek ve daha ileri dans figürlerini öğrenerek geçirdi.

"35 yaşındaki Mimi ve 28 yaşındaki Sean, çocuklarım, benimle gurur duysa da hiçbir striptiz şovumu izlemeye gelmedi zira sonuçta onların annesiyim. 10 yaşındaki torunum Tyler dans ettiğimi bilmiyor. Bunu anlayamayacak kadar küçük." dedi.

"BOYLESQUE"

Bir süre sonra bürlesk öğretmeye bile başladı. 51 yaşındaki arkadaşı Mark'ın bir sahne şovundan sonra kendisine gelip bürleksin erkek versiyonu "boylesque"u öğrenmek istediğini söylediğindeyse biraz şaşırdı.

EŞİNDEN BOŞANDI

Kathy "Zamanını Mark'la birlikte striptiz çalışarak geçirdiğinden eşimle aramızda biraz cinsel gerginliğin yaşanması normaldi," diyor. O tarihlerde eşimle ilişkimiz bata çıka ilerliyordu ve sonunda dostça bir şekilde evliliğimizi bitirdik."