Abone Ol

Genç Sanatçı Yusuf Öziel Şarkılarıyla Sosyal Medyada Dikkat çekiyor

Küçük yaşlardan beri müziğe kendisini adayan Yusuf Öziel, sosyal medyada paylaştığı kendi şarkılarıyla dikkat çekmeyi başardı. Yusuf Öziel hedeflerini bakın nasıl anlatıyor?

Genç Sanatçı Yusuf Öziel Şarkılarıyla Sosyal Medyada Dikkat çekiyor

YUSUF ÖZİEL KİMDİR?

- Ben Yusuf Öziel. İstanbul’da yaşayan kendini sanata adayan bir müzisyenim. Müziğe çocukluğumdan beri zaten bir tutkum vardı o yüzden küçük yaşlarda şarkı söyleyerek ve çeşitli enstrumanları çalmayı deneyerek başladım diyebiliriz.

Kendime ait şarkılarım var her fırsatta da yazmaya ve bestelemeye devam ediyorum. Daha önceden çıktığım çeşitli mekanlar oldu örneğin kadıköy de ve taksim civarındaki barlarda sahne alanlarında müzik grubumuzla ya da 2-3 kişilik ekiple beraber çaldık söyledik hala da teklif geldikçe değerlendirmeye çalışıyorum tabi ki.. Sosyal medyada da daha çok Youtube’ta ve Instagram’da video yapıyorum.

Müzik tamamen benim hayatımı oluşturan birer yapı taşı. Dolayısıyla gelecekteki hedeflerimden biri kesinlikle müzik adına daha iyi yerlere gelmek ve bunun için ne gerekiyorsa yapmak. Bu işi layığıyla yapan kaliteli insanlar tarafından daha çok bulunursam onlarla beraber çalışıp seviye atlamayı ve müziğimi daha çok insanla paylaşmayı bütün kalbimle istiyorum.

Sevdiğim bir çok şarkıcı var ama herhalde ilk beşte kesin olarak Freddie Mercury, Chester Bennington, Ariana Grande ve Sıla olabilir. Düet için de tabiİ ki yine Sıla, sonra Kenan Doğulu, Zeynep Bastık, Tarkan, Harun Tekin (morveötesi) şarkıcılarla düet yapmak isterim.

Yusuf Öziel YouTube kanalı

Yusuf Öziel instagram: https://www.instagram.com/yusufoziel/