Abone Ol

Genç kızın evine gelen iş arkadaşı...

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde 18 yaşındaki Duygu Bodur aynı fabrikadan arkadaşı olan 33 yaşındaki Alaattin Kara'yı iddiaya göre tecavüze kalkışması nedeniyle bıçaklayarak öldürdü.

Genç kızın evine gelen iş arkadaşı...

Olay bugün saat 13.45 sıralarında, Gebze Hacıhalil Mahallesi 1124 Sokak'ta bulunan bir apartmanda meydana geldi. Dilovası'nda bulunan bir fabrikada çalışan, Gebze'deki evinde yalnız yaşayan Duygu Bodur, iddiaya göre aynı fabrikadan arkadaşı olan Alaattin Kara ile Sabah saatlerinde marketten alışveriş yaparak birlikte eve çıktılar. Öğle saatlerinde iki arkadaş arasında tartışmalar yaşanırken bir süre sonra bir kadının, "İmdat, kurtarın beni tecavüz etmeye kalkıyor. Polise haber verin" diye bağırması duyuldu.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelerek apartmanın 4'üncü katına çıkan polis ve 112 Acil ekipleri kanlar içerisindeki Alaattin Kara ile Duygu Bodur'u gördüler. Duygu Bodur tarafından bıçaklanan Alaattin Kara'nın öldüğü belirlendi. Yaralanan Duygu Bodur ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri evde inceleme yaparken, soruşturma başlatıldı.